Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

424 commentaren van in totaal 424 beoordelingen
Service
Corina Elzenaar (Zuidveen)
17/05/2018
9

Altijd goede uitleg en service. We komen er al jaren naar zeer grote tevredenheid.

Service
Gerrit Bunk (Emmeloord)
16/05/2018
10

Klantvriendelijk en altijd uiterst correct .

Service
Henk Janssen (Steenwijk)
16/05/2018
10

Goede open sfeer.Vakmanschap en hulpvaardig.Kleine "dingetjes" worden vaak kosteloos afgehandeld.

Service
Herman Evers (Geesbrug)
16/05/2018
10

Goede service en prettige samenwerking met de mensen. Klant staat centraal.

Verkoop
Renso van Bergen (Steenwijk)
16/05/2018
10

Een garage waar het personeel je prettig ontvangt en een goede en ontspannen sfeer heerst.

Verkoop
L. de Wagt (Tuk.)
09/05/2018
10

Goede kennis van zaken. Heldere uitleg wat mogelijk is. Goede service. Vriendelijke mensen, die tijd voor je hebben. Er wordt je niets opgedrongen. Het scheppen van een vertrouwensband.

Service
b.de vries (wolvega)
04/05/2018
9

prima garage,goede afhandeling door vakkundig personeel.De koffie is goed en daar wordt altijd voor gezorgd.

Service
G miggels
04/05/2018
10

Goed vriendelijk personeel met veel kennis

Service
Benita
02/05/2018
10

Zeer fijne garage. Vriendelijke mensen en niet duur. Erg tevreden. Persoonlijk contact, ze kennen hun klanten. Mocht de auto tussendoor iets hebben dan word er meteen naar gekeken(bijv. Kapotte zekering). Dit komt natuurlijk bijna niet voor, want Toyota's zijn gewoon supergoede auto's.

Service
Wieneke Wachter (Zwolle)
02/05/2018
10

De reparaties worden altijd prima uitgevoerd.Het onderhoud wordt altijd conform de afspraken uitgevoerd.Ik zelf word altijd correct en vriendelijk te woord gestaan. En er is altijd even tijd voor een praatje en een kopje koffie.

Service
Dhr A.Swart (Wolvega)
26/04/2018
8

Heel fijn dat ik werd gebeld - ik was de afspraak vergeten.

Service
J.Gaal
25/04/2018
10

goede service

Verkoop
R. Gaal
25/04/2018
10

11aardig, vriendelijk en deskundig.

Service
G. Eringa (Steenwijkerwold )
05/04/2018
9

Plezierige sfeer, goede afspraken, korte lijnen

Service
Gerard
05/04/2018
10

Omdat men gewoon goed werk levert en een klant weet te waarderen.

Service
d. bottinga
04/04/2018
8

gewoon geen klachten en altijd correct behandeld

Service
Egbert Bijker (Meppel)
04/04/2018
9

Een goede zorg voor mijn auto en vriendelijk mensen en altijd tijd voor een praatje dus niets aan op te merken

Service
Henk M (Dalfsen)
04/04/2018
9

Prima garage, correcte behandeling.

Service
H.W. Wibbelink (Steenwijk)
03/04/2018
9

al jarenlang ervaar ik bij dit bedrijf een goede service en klantgerichtheid. Daarom van mijn zijde meer dan een goede klanttevredenheid.

Service
Gerard Zwerver (Nijensleek)
28/03/2018
9

Toyota vd Linde is een prettig en familiar bedrijf weinig verloop in het personeel.Het personeel in zeer attent en meedekend zodat de hoogte van een reparatie niet tegen valt.Het is kenmerkend dat ik en mijn twee zoon's ,mijn dochter en schoondochter al jaren naar tevredenheidToyota rijden en een goedgevoel hebben bij Van der Linde. Alleen zouden wij een Familie korting zeer op prijs stellen...

Service
Linda Meijer (Vinkega )
28/03/2018
10

Betrouwbaar en servicegericht

Verkoop
Mevr. G.Mooiweer (Vollenhove)
28/03/2018
10

perfecte dealer

Service
Familie smook
07/03/2018
8

vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
G. Dolstra
28/02/2018
10

Altijd goede service en altijd bereikbaar als het nodig is!

Service
G.Mooiweer (Vollenhove)
23/02/2018
9

vakmensen en vriendelijk

Service
B.Boelens (Steenwijkerwold )
21/02/2018
10

Correct en netjes

Service
Dhr. R.C. van Westen (Heerenveen)
16/02/2018
9

Ben zeer tevreden over de behandeling van auto en klant

Service
Hr. John Veldhuis (Steenwijk)
07/02/2018
10

sinds 1983 al trouwe klant van deze dealer, zowel in Kolderveen als ook in Steenwijk. nimmer een bemerking en altijd een geweldig Team voor mij klaar geweten.Ik hoop nog jaren deze relatie te mogen hebben.

Service
J B.Kemper (Tuk (Steenwijk))
17/01/2018
9

Staan direct klaarstaan. Altijd vriendelijk.

Service
Mevr.v.d.Berg-v.d.Ven (Vledderveen Dr.)
10/01/2018
10

zeer klant vriendelijk

Service
U. Bruseker (Noordwolde)
04/01/2018
9

Ze zijn correct en betrouwbaar.

Service
Anoniem
28/12/2017
10

ongedwongen sfeer en prima service.

Verkoop
Anoniem
28/12/2017
10

Ze staan altijd voor je klaar. Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk en goede service. En de koffie/thee staat altijd klaar.

Service
Anoniem
20/12/2017
10

Goede service en zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
14/12/2017
9

goede en vriendelijke garage

Service
Agnes de Bruin-Jansen (Vledder)
13/12/2017
10

Omdat we er altijd goed en vriendelijk geholpen worden. Wij wonen buiten Steenwijk en als het nodig is krijgen we zelfs altijd gratis een leenauto mee als we geen tijd hebben om te wachten. Dat hebben we wel eens anders mee gemaakt bij andere dealers.

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Van der Linde is een no-nonsens dealer. Geen opsmuk, niet moeilijk doen, afspraken nakomen en met zeer goede kwaliteit.

Service
L Dassen (Steenwijjk)
13/12/2017
9

misschien wel

Service
H.Dijkgraaf (Vledder)
07/12/2017
10

Goede garage met deskundig personeel. Ze hebben mij zeer goed geholpen met pech net voor mijn vakantie en het was top druk. Komen er al jaren en zijn zeer tevreden.

Service
Harry van Dijk (Nijeveen)
06/12/2017
10

Prima ontvangst en zeer correcte afhandeling.

Service
j van benthem (blankenham)
06/12/2017
10

altijd vriendelijk en behulpzaam goede uitleg

Service
Ina Heinen (Steenwijk)
22/11/2017
9

Goeie service, vriendelijk personeel.

Service
Klaas van den Broek (Tuk)
22/11/2017
9

betrouwbaar en denken altijd mee

Service
Klaas Zeefat
10/11/2017
9

Zeer bekwaam op hun vakgebied

Service
Anoniem
08/11/2017
9

Vriendelijkheid

Service
Dhr. J. de Vries (Heerenveen)
08/11/2017
9

Prima service. Heel vriendelijk personeel. Afspraak is afspraak.

Service
K.Venema (Steenwijk)
08/11/2017
8

Correcte en vlotte bediening en advies

Service
F,M.Doorten (Waqpserveen)
01/11/2017
9

Bedrijf met kennis van zaken en zeer gemoedelijke medewerkers

Service
Gerrit Bunk (Emmeloord)
01/11/2017
10

Klant vriendelijk geen poespas altijd een praatje . Een garage naar mijn hart !!!!!

Service
Anoniem
26/10/2017
10

HEEL TEVREDEN OVER DE DESKUNDIGE REPARATIE'S

Service
Andre van den Akker (Giethoorn)
25/10/2017
9

Prima service, vriendelijke ontvangst, toegestaan in de werkplaats met de monteur te overleggen.Steeds geduld om uitleg te geven en te herhalen ,kosteloos, betreffende de vele functiesvan de auto.

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Ik rij 46 jaar Toyota en ervaar sinds 17 jaar: "Van der Linde in Steenwijk is een betrouwbare, deskundige en zeer klantvriendelijke dealer. Ze laten je nooit in de steek, zjin zeer servicegericht, zowel receptie, leiding als de monteurs. En dan natuurlijk de auto's zelf. Wie wil er nou geen Toyota?

Service
B. Koopmans (Wolvega)
25/10/2017
8

Ik word daar altijd vriendelijk geholpen en vooraf krijg je te horen wat de klus gaat kosten. Ik ben erg tevreden over deze dealer.

Service
Dhr. S De Pauw (Luxwoude)
25/10/2017
10

Zeer nette en vriendelijke dealer. Altijd eerlijk en oprecht. Niets is te gek en er wordt altijd met de klant meegedacht. Zowel onze lease auto als privé auto komt hier vandaan en er wordt geen onderscheid gemaakt in het type klant. De prijzen zijn gunstig en er wordt niets gedaan zonder overleg, dus nooit achteraf verrassingen.

Service
J.A.Bruinenberg (Steenwijk)
25/10/2017
9

Goede garage komen afspraken altijd na

Service
E.J.van de Weg (Haarlem)
18/10/2017
9

Staan alijd voor je klaar en zijn altijd bereid je van dienst te zijn.

Service
Henk Koelma (Oldeholtpade)
18/10/2017
10

We zijn al jaren klant bij deze dealer en rijden al meer dan 40 jaar in een Toyota. We worden steeds zeer prettig en correct behandeld .

Service
Dhr. T. Zaal (Zuidveen)
05/10/2017
10

ik heb vertrouwen in dit bedrijf, goede afspraken en nakomingen. En zo er al iets is wordt dit terstond verholpen.

Verkoop
Ids van Hien (Steenwijk )
06/09/2017
10

Ze zijn er zeer vriendelijk en behulpzaam .Af spraken correct afhandelen .Het garage personeel behulpzaam en zeer vriendelijk

Service
W. Slingerland (Barendrecht )
31/08/2017
10

Professioneel, eerlijk en vriendelijk.

Service
M.G. Kandel-Polak (Vledder)
30/08/2017
10

Betrouwbaar en afspraken nakomend

Verkoop
Dhr.S.Kampherbeek (Heerenveen)
25/08/2017
10

Een vriendelijke,eerlijke,vertrouwelijke garage. Goede en vriendelijke monteurs.Koffie staat altijd klaar.

Verkoop
Anoniem
23/08/2017
10

Prettige garage. Personeel denkt mee over onderhoud van de Verso. 8 jaar in de Verso gereden en geen enkele storing gehad in150000km.

Verkoop
Anoniem
23/08/2017
10

Vriendelijk personeel, service gericht, emphaties.

Service
Dhr v.Helden (Oosterstreek)
23/08/2017
8

Vriendelijk , vertrouwde garage,

Service
Rens van Bergen (Steenwijk)
23/08/2017
10

Uitstekende dealer, goede sfeer, prettige mensen, gemoedelijk.

Service
A.
16/08/2017
8

Bevalt goed

Service
Gerrit & Gertien Vloedgraven-Schutte (Ter Apel)
15/08/2017
10

Eigenaar en team Van der Linde bieden ons sinds 2000 alle service en diensten die wij zouden verwachten van onze autodealer, en meer! Wij vertrouwen blindelings op de auto's, leveranties, beurten en controles. In uitzonderlijke situaties van storingen en schades heeft Van der Linde ons uitstekend geholpen, altijd tegen een acceptabele prijs.De persoonlijke aandacht in alle contacten stellen wij zeer op prijs!

Service
Anoniem
10/08/2017
10

Werkelijk een geweldige garage. Altijd bereid om mee te denken en de wensen van de klant te vervullen.

Service
Anoniem
09/08/2017
8

Goede garage, service helemaal in orde, vriendelijke klantbenadering.

Verkoop
Jan en Betty van der Worp (de Blesse)
07/08/2017
9

De service en de gastvrijheid is er prima.Ik had dit voor dat ik de garage had bezocht ook gehoord.En was er benieuwd naar.Nu,deze informatie klopte dus.Vandaar de aankoop van mijn Toyota AYGOBen er blij mee.En zal deze garage zeer zeker aan bevelen.

Verkoop
J.H.Kroes (Lemmer )
07/08/2017
10

Vriendelijke ontvangst,en een goede indruk van het bedrijf.

Verkoop
A. Steegstra (Steenwijk)
02/08/2017
9

Hulpvaardig en deskundig personeel

Service
H.de Boer (Steenwijk)
02/08/2017
10

Prettig bedrijf met behulpzaam personeel

Service
Mevr
02/08/2017
9

Vriendelijk en goed geholpen

Verkoop
W. Dijkstra (Wolvega)
02/08/2017
8

Zeer vriendelijk en een keurige behandeling.

Service
Anoniem
26/07/2017
10

Buitengewoon tevreden

Service
Beert Westerink (Wolvega)
26/07/2017
10

klantvriendelijk, prettig personeel, prima wachtruimte

Verkoop
C.Kort (STEENWIJK)
25/07/2017
10

Toegankelijk bedrijf. Mij verrast toen ik iets eerder kwam voor een vraag en de auto kant en klaar onder een doek klaar stond. Dit had verkoper bedacht samen met mijn vrouw. Gewoonweg... geweldig..

Verkoop
Henny van Houten (Scheerwolde)
24/07/2017
9

Klantgericht. Vriendelijk. Deskundig.

Service
Westerdijk (Heerenveen)
24/07/2017
10

Geweldig bedrijf waar wordt gedacht in oplossingen voor de klant. Altijd vriendelijk en hulpvaardig

Verkoop
Anoniem
20/07/2017
9

Ben zeer tevreden over deze garage

Verkoop
J.van Hove (Frederiksoord)
13/07/2017
10

Het zijn nuchtere mensen, vaklui, klantgericht, geen geleuter, redelijk met prijzen/werkuren, afspraak is afspraak.

Service
Anoniem
12/07/2017
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Vragen worden duidelijk en correct beantwoord

Service
E. Rozendal (Steenwijk)
12/07/2017
8

Op een goede manier geholpen, om later in de week de auto nogmaals te brengen(afspraak) en deze te repareren.
Goede uitleg over de reparatie.
Vriendelijke vakmensen!

Verkoop
Peter Huijbers (Vledder)
12/07/2017
10

Prima dealer, perfecte service en zeer klantvriendelijk.

Service
M Kok (Zuidveen)
30/06/2017
10

vakkundig service gericht duidelijk eerlijk en vriendelijk

Verkoop
Paula Bierma
26/06/2017
9

Omdat ik altijd prettig wordt geholpen, alle tijd, ruimte voor vragen. Lekkere koffie en goede adviezen. En uitstekende service.

Service
Anoniem
21/06/2017
10

Service gericht, komen afspraken na en geven op tijd aan wanneer er kosten zijn.

Verkoop
Anoniem
20/06/2017
10

Erg vriendelijke personeel! Bij deze garage ben je geen nummer, je wordt hier uitstekend behandeld.

Service
Anoniem
14/06/2017
9

Fijn bedrijf. Verwacht geen gelikte verkopers maar pure Steenwijkse eerlijkheid. De auto wordt prima onderhouden tegen zeer redelijke prijs. En dan ook nog eens helemaal schoon afgeleverd.
Kortom: zo hoort het!

Service
Dhr. A. Huisman (Steenwijk)
14/06/2017
8

Vanwege jaren lange ervaring en goede service

Verkoop
Egbert Bijker (meppel)
08/06/2017
10

Een mooie en net bedrijf en met vriendelijke mensen en goede vakmensen










Wij zijn zeer tevreden over het auto Bedrijf Van der Linde B.V Te STEENWIJK Wat ook nog een mooie uitstraling heeft We zijn zeer blij met ons nieuwe auto C-HR TOYOTA met alles er op en er aan Met dank aan de reclame waar we de auto op hebben gezien De C-HR heeft een mooie uitstraling Mijn vrienden vinden het ook een mooi auto

Service
Agnes de Bruin-Jansen (Vledder)
07/06/2017
9

Van der Linde Steenwijk is een heel prettige garage. Heel behulpzaam en vriendelijk en de service is geweldig.

Service
Lammert Dassen (Steenwijk)
07/06/2017
9

Bij v.d.Linde Steenwijk wordt je gewaardeerd als klant en vriend beide.

Service
Mevr. J.C. Smit (Steenwijk)
07/06/2017
10

Voor mijn jarenlange ervaring met dealer v.d. Linde heb ik niets dan lof. De klantvriendelijkheid en de accurate behandeling kunnen wat mij betreft niet beter. Ik ben ervan overtuigd dat ik volledig op deze dealer kan vertrouwen.

Verkoop
Mw. Emmens (Steenwijkerwold)
31/05/2017
9

Zeer correct; no nonsens; persoonlijke interesse; deskundig en uitermate vriendelijk en behulpzaam!

Service
Henk Koelma (Oldeholtpade)
29/05/2017
10

Ik heb al jarenlang ervaring met v.d. Linde Steenwijk. Dit bedrijf komt steeds zeer betrouwbaar en dito klantvriendelijk over.
Een aanrader!

Service
Paul Tienkamp (Wapserveen)
29/05/2017
10

Klantvriendelijk, denkt mee, redelijke tarieven.

Service
Anoniem
19/05/2017
10

zeer goed bedrijf altijd even vriendelijk

Service
Jan Broekhuis (Steenwijk)
17/05/2017
9

zeer betrouwbaar en je weet waar je aan toe bent.
ze verdienen een 10 ik ben karig en geef ze een 9

Service
G van Buiten
15/05/2017
9

vriendelijke ontvangst en ze doen wat ze zeggen.

Service
Fam. westenbrink (ruinerwold)
11/05/2017
10

Het maakt niet uit waarvoor je belt of komt. Alles is daar goed geregeld . TOP bedrijf

Service
Klaas van den Broek (Tuk)
11/05/2017
9

ze zijn klantvriendelijk en eerlijk.

Service
Anoniem
10/05/2017
9

Prettige omgang en goede service

Service
mevr Gaal-Orsel (Steenwijk )
10/05/2017
10

Zeer vriendelijke mensen, die me precies vertellen wat ik wil weten. Kom achteraf nooit voor "verrassing " te staan.

Service
Anoniem
03/05/2017
10

Vanwege de prettige behandeling, het is altijd goed

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Altijd een goede service en zeer behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
03/05/2017
8

alle afspraken zijn nagekomen en uitgevoerd

Service
Anoniem
03/05/2017
9

Recht toe recht aan mentaliteit, correct in onderhoud, garantie is garantie, acceptabele prijs bij aanschaf auto. Bij problemen wordt er direct gekeken en niet gezegd kom volgende week maar. En tevreden met Toyota als auto.

Service
Jos van den Nouland (Steenwijk)
03/05/2017
10

Bij Van der Linde Steenwijk B.V. in Steenwijk word ik altijd zeer correct en persoonlijk ontvangen. Ze staan open voor een praatje, uiteraard over auto's maar ook over andere onderwerpen. De koffie staat altijd klaar. Reparatie vragen kunnen, indien de capaciteit het toelaat, ook wel eens tussendoor worden opgepakt. De kwaliteit van de werkzaamheden is in al die jaren dat ik er klant ben, altijd uitstekend geweest en ik heb er altijd een goed gevoel over gehad. Echt aanbevolen!

Verkoop
Martin de Vries (Wolvega )
03/05/2017
10

Vriendelijk, goede service en duidelijk

Service
Mevr. W. Wachter (Zwolle)
03/05/2017
10

Ik word altijd snel, efficient en kwalitatief prima geholpen.
Een kleine garage met gelukkig nog een hele fijne sfeer, waar er altijd aandacht is voor de klant.

Service
Anoniem
02/05/2017
9

fijne garage, correcte en vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
26/04/2017
9

Betrouwbaar
Eerlijk
Je wordt behandelt als een klant is koning

Service
Mevr.v.d.Berg-v.d.Ven (Vledderveen Dr.)
26/04/2017
9

goede en correcte hulp

Service
Dhr. F. Gresnich (Bedum)
19/04/2017
10

Ook deze keer ben ik weer vriendelijk geholpen en kan mijn auto de volgende 15.000 kilometer weer vooruit. Ik heb ze deze keer een grote pot snoepjes cadeau gedaan omdat zij het elke keer hun werk zo goed doen.
Ga zo door Toyota van der Linde Steenwijk

Service
Mevr. Kroon (Sneek)
12/04/2017
9

Dit garagebedrijf is betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk...

Verkoop
Ruud Huijerman (Steenwijk)
06/04/2017
10

Ik kom er al jaren en word altijd hartelijk welkom geheten. Koffie wordt aangeboden en ontspannen sfeer. Niet het gevoel dat iets opgedrongen wordt. Ik kom er graag.

Service
Anoniem
05/04/2017
9

Klantvriendelijk, behulpzaam, hanteren juiste prijzen, laagdrempelig.

Service
Anoniem
05/04/2017
10

Auto voor een grote beurt en apk keuring gebracht. Zoals gebruikelijk prima service gehad, beurt keurig afgehandeld en de auto netjes en op tijd afgeleverd. Helemaal tevreden en kunnen er weer een jaar fijn mee rijden. Graag tot de volgende keer.

Service
Anoniem
29/03/2017
9

Prima service, altijd behulpzaam, vriendelijke ontvangst

Service
Anoniem
28/03/2017
8

Goed bedrijf dat doet wat er is afgesproken en goede communicatie

Service
Anoniem
23/03/2017
9

zeer tevreden met de werkzaamheden en een prettige behandeling van deze deskundige dealer

Service
Anoniem
23/03/2017
10

Vriendelijke medewerkers goede en snelle service kan niet beter!

Service
Peter Huijbers (Vledder)
23/03/2017
10

Prima dealer, we worden altijd snel en correct geholpen door bijzonder vriendelijke medewerkers. Zonodig staat er altijd een leenauto klaar en de koffie smaakt ook goed! Reparaties en onderhoudsbeurten worden goed uitgevoerd. Dus al met al zeer tevreden.

Verkoop
Anoniem
09/03/2017
10

Klantvriendelijk en zeer bekwaam

Service
Anoniem
08/03/2017
10

Gewoon goed, zeer prettig bedrijf en je wordt prettig geholpen.

Service
Roelof Krikke (Kalenberg)
02/03/2017
10

Ze komen altijd netjes hun afspraken na. De persoonlijke benadering is prettig.
Werkzaamheden worden goed en deskundig uitgevoerd.

Verkoop
Mike Iribuka (Steenwijk)
01/03/2017
10

Vriendelijk,eerlijk en neemt genoeg tijd voor de klant

Service
Harry van Dijk (Nijeveen)
24/02/2017
10

Goede ontvangst, prima service; komen de afspraken na.

Service
J. Hennekes (Noordwolde)
22/02/2017
9

Deskundig; vriendelijk; ontvangst geen wachttijd; bij de reparatie wachten geeft een leestafel en koffie.

Verkoop
Dieta Martens (Nijeveen)
21/02/2017
10

Zeer klantvriendelijk, oplossingsgericht, komen afspraken na.
Altijd tijd voor een praatje en een kopje koffie!
Het is daar gewoon gezellig!

Service
Anoniem
15/02/2017
9

Klantgericht en zeer vriendelijk , doe maar gewoon metaliteit. Erg tevreden over deze garage

Service
J.A. Bijker (Eesveen)
15/02/2017
10

aanbevelenswaardige garage met correcte afhandeling kortom met service hoog in het vaandel !

Service
Herman Lelieveld (Oosterstreek)
14/02/2017
10

Prettige en vriendelijke ontvangst en er werd direct met de werkzaamheden begonnen zodat de wachttijd tot een minimum is beperkt.

Service
R.Boele (Lelystad)
25/01/2017
10

Fijne garage, personeel is vriendelijk en geeft eerlijke informatie over de gedane werkzaamheden.

Service
Anoniem
18/01/2017
8

Altijd direct geholpen en zijn klantvriendelijk.

Service
Gery (Steenwijk)
13/01/2017
9

gewoon zo doorgaan

Service
W.Heming (Vledder)
12/01/2017
10

schoonheid van receptie en garage werkplaats, schone kleding van monteurs, wijze van omgaan met mijn auto,afhandeling etc.

Service
J.Brouwer (Steenwijk)
27/12/2016
10

vriendelijk

Service
Cees Beek (Steenwijk)
21/12/2016
8

Klantvriendelijk en flexibel

Verkoop
Anoniem
15/12/2016
9

Een bedrijf waar je je welkom voelt, waar service en klantvriendelijkheid erg belangrijk zijn!

Verkoop
Anoniem
09/12/2016
8

Uitstekende service, en goede communicatie

Service
Gijsbert Uithol (Steenwijk)
07/12/2016
8

Vriendelijk, behulpzaam en meedenken met mijn wensen. Geduld en goede uitleg en advies. Prijzen zijn zoals besproken. Nooit verrassingen qua rekeningen. Men heeft liefde voor vak.

Service
Anoniem
30/11/2016
10

Ik ben blij met de deskundigheid, de vriendelijke benadering en het op (allerlei gebieden) meedenken, wat ze doen bij Toyota in Steenwijk. Ik wil het adres iedereen aanraden.

Service
Dijkslag (Oldemarkt)
30/11/2016
10

Altijd goed behandeld

Service
Anoniem
18/11/2016
9

Vriendelijk personeel, goede service en voor een dealer niet duur

Service
Dick Gravesteyn
26/10/2016
10

Ik rij al ruim 45 jaar Toyota en heb veel garages gehad door verhuizingen in de loop der jaren. Bijna alle garages waren goed. Sinds 16 jaar bij Van der Linde Steenwijk, deze steekt met kop en schouders boven alles uit. Deze mensen zijn goed in hun vak, zeer klantvriendelijk, ze staan altijd voor je klaar. Je komt als het ware thuis. Mijn Toyota Camry en de Toyota van mijn vrouw laten ons nooit in de steek, dat doet van der Linde ook niet.

Service
E.J.v.d.Weg (Spaarndam)
26/10/2016
8

Omdat hij voor mij een betrouwbaar adres is.

Service
0 Stadman (Noordwolde)
10/10/2016
10

Een goede betrouwbare garage met deskundige medewerkers.
Nooit geen problemen mee.

Service
G. de Boer (Mildam)
30/09/2016
10

Zowel telefonische als live contacten zijn vriendelijk. Hartelijke mensen.

Service
Jane Weijers (Steenwijk )
07/09/2016
9

Zeer vriendelijk . Koffie staat altijd klaar.

Service
Anoniem
24/08/2016
8

Uitstekende service, en goede communicatie

Service
B Westerink (Wolvega)
24/08/2016
8

een 8 is ruim voldoende, 9 en 10 is niet haalbaar

Service
Henk Bouwhuis (Oldeberkoop)
24/08/2016
9

Prettige behandeling, goede service, geven gevoel en vertrouwen van hun vakmanschap.
Denken met je mee wat de beste oplossing is voor jouw probleem.

Service
Anoniem
17/08/2016
9

Vriendelijk,goede uitleg reparaties en netjes en schoon

Service
L Dassen (Steenwijk)
03/08/2016
9

omdat je altijd correct en zeer.zeer vriendelijk wordt geholpen

Service
F. Heinen (Steenwijk )
27/07/2016
9

Klantvriendelijk, goede service.

Service
K.T. Dijkhuis (Nijeveen)
27/07/2016
10

Vriendelijke ontvangst en heel correct. wat kan ik hier nog aan toevoegen? Ga naar deze dealer en beleef de sfeer in de garage!

Service
m
27/07/2016
10

Betrouwbaar. Afspraak is afspaak. Klantvriendelijk, gezellige wachtruimte en de koffie staat klaar zelfs altijd een koekje er bij. Alle medewekers zijn vriendelijk en gastvrij.

Service
Ferdinand Gresnich (Bedum)
25/07/2016
10

Ik ben erg blij dat ik hier mijn auto in onderhoud heb. Wie wil er nu geen dealer hebben waar hij of zij onbezorgd de auto kan achterlaten en ook als het een keer erg veel haast heeft ze tijd voor je maken. Het zijn echt vakmensen en ze denken met je mee.
Daarnaast is de aftersales service ook prima.

Service
P de Boer (Wolvega)
25/07/2016
9

Persoonlijke benadering, goede sfeer , kundige medewerkers

Service
Anoniem
19/07/2016
9

kundige mensen, vertrouwen en aandacht

Verkoop
Mevr. J.C. Smit (Steenwijk)
19/07/2016
10

Klantvriendelijke en zeer correcte behandeling..kan geen negatieve punten bedenken..

Service
L.Kok (Steenwijk)
12/07/2016
9

om dat ik zeer tevreden ben over de uitvoering en de service van de Toyota garage.

Service
Anoniem
06/07/2016
8

Zeer klantvriendelijk en hulpvaardig. Denken mee in oplossingen, Goede kwaliteit van werk en niet te duur

Service
Henk Kolk (Steenwijk)
06/07/2016
8

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Nooit problemen. Werkzaamheden op afgesproken tijd gereed.

Service
Paul Tienkamp (Wapserveen)
06/07/2016
10

Klantvriendelijk, duidelijk

Service
Anoniem
01/07/2016
8

Prima service. Vriendelijk en kundig personeel.

Service
fam. Leeffers (Nijeveen)
01/07/2016
9

Goede service
Persoonlijk contact
Afspraak is afspraak
Betrouwbaar

Service
Dhr. T.M. Jansma (Steenwijk)
30/06/2016
10

Prima service gerichte dealer. Auto op tijd klaar volgens afspraak, prijs opgave correct. Deze dealer denkt mee met de klant voor de juiste oplossing tegen de juiste kosten.

Verkoop
Anoniem
29/06/2016
10

onderhoud goed,makkelijk afspraken maken,vriendelijk,in nood lamp,ruitenwisser of iets anders verhelpen;geen probleem.

Service
Anoniem
29/06/2016
9

De garage is erg prettig, behulpzaam en bereid om me te helpen.

Service
H.C.M.van Berkel (Joure)
29/06/2016
6

Wat ik al eerder zei,het eindresultaat maakt voor mij weinig verschil

Service
Anoniem
28/06/2016
8

service

Service
Ada Doggen-Lucas (Wapse)
17/06/2016
10

Ik heb geen verstand van auto s. Ik word zeer goed geholpen. De apk keuring wordt goed uitgevoerd. Ik word niet op kosten gejaagd, doordat er niets gedaan of vervangen wordt, wat niet nodig is. Vriendelijke mensen. Als ik wacht tot de auto klaar is, kan ik koffie of thee drinken zoveel ik wil. Dat wordt mij ook geregeld aangeboden. Er liggen tijdschriften en boeken om de tijd te verdrijven.

Service
J.Huisman (Steenwijk)
17/06/2016
10

De prijsafspraak viel mee! de koffie staat altijd klaar,er wordt goed naar je geluisterd en gezocht naar de beste oplossing
kleine problemen worden onmiddellijk verholpen.

Verkoop
Obbema W.H.D. (Wolvega)
15/06/2016
8

niet opdringerlijk- dealer komt bij mij betrouwbaar over

Service
Roelof Krikke (Kalenberg)
15/06/2016
10

flexibele opstelling m.b.t. 45.000 km afspraak die plotseling niet door kon gaan vanaf mijn kant, maar ben toch nog op dezelfde dag geholpen.

Service
Anoniem
10/06/2016
9

Klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
10/06/2016
10

Vriendelijk, klantgericht. goede service.

Service
Dhr. P.H.Kooij (Nijeveen)
09/06/2016
9

zeer klantvriendelijk en goede service en prettig mee te praten

Service
T Beeksma (Vollenhove)
09/06/2016
9

Zo als ik zeg ik heb een goed gevoel bij deze dealer ik zal altijd deze garage aan bevelen gr

Service
Henk Koelma (Oldeholtpade)
08/06/2016
10

Onderhoud wordt correct uitgevoerd op het moment dat het mij past.
Ik ben al jaren klant bij deze dealer en mijn vertrouwen is nog nooit geschaad.

Service
R. Gaal-Orsel (Steenwijk )
02/06/2016
10

Ik rijd al 41 jaar tot volle tevredenheid in een Toyota en word bij deze garage altijd vriendelijk en correct behandeld!

Service
Gerrit Bunk (Emmeloord)
25/05/2016
10

Heel klantvriendelijk . Hier wordt je nog als klant behandeld .

Service
Klaas de Raad (Havelte)
25/05/2016
9

Prettig contact en uitstekende service

Service
Anoniem
19/05/2016
8

8 is ruim voldoende maar houd de spanning er in voor hoger

Verkoop
Ton Winkel (Havelte)
17/05/2016
9

klantvriendelijke en serieuze benadering, zakelijk met een gemoedelijke aspect

Service
W.Heming (Vledder)
13/05/2016
9

vakmanschap,gastvrijheid,uitleg, meer dan je van een garage zou verwachten.

Service
J beute (Steenwijk)
11/05/2016
8

Vlotte makkelijke mensen.

Service
AGK (Feanwâlden )
04/05/2016
10

Deze mensen denken en voelen met de klant mee. Mensen blijven eerlijk en gewoon zonder kapsones. Een echte aanrader!

Service
dhr. Wibbelink (Steenwijk)
04/05/2016
9

Vriendelijke en kundige medewerkers, meedenkend, bellen indien tijdens de afgesproken werkzaamheden onverwacht andere punten naar voren komen. Dit ivm kosten en tijd/moment van uitvoering.

Verkoop
Joke (Hoogezand )
04/05/2016
10

Zeer vriendelijk, uitgebreid geïnformeerd. Namen de tijd voor mij!

Service
Anoniem
29/04/2016
8

Goede service, korte lijnen, prettige sfeer

Service
Anton Tuininga (BEDUM)
29/04/2016
8

zeer tevreden

Service
Bert Katers (Steenwijk)
29/04/2016
9

Prima bedrijf, vakmanschap en betrouwbaar.

Service
Jan Broekhuis (Steenwijk)
29/04/2016
9

dit is een vertrouwd adres met vakkundige medewerkers

Service
Peter Huijbers (Vledder)
29/04/2016
10

Prima dealer, worden altijd correct behandeld. Service is heel goed, nog nooit iets te klagen gehad. Koffie staat altijd klaar!

Service
Zora Gutjens (Tilburg)
22/04/2016
10

Super behulpzame vakmannen. Meedenkend, geven alle uitleg en nemen hiervoor alle tijd. Kopje koffie is mogelijk en zelfs last minute een leenauto was geen probleem. Ze controleren de hele auto en kijken naar mij als persoon en het gebruik van de auto. Ze overleggen als ze extra kosten moeten maken. Kortom, perfect! Altijd gezellig en fijn hierheen te gaan!

Verkoop
Dhr. G. Kasteel (de Hoeve)
13/04/2016
9

De dealer geeft je een gevoel dat je thuis bent.

Service
Jaap Zijlstra (Joure)
13/04/2016
9

Betrouwbaar, no nonsens mentaliteit!
Eerlijk, zonder " verkoop praatjes".

Service
Anton (Marknesse)
07/04/2016
10

Het is een fijne professionele dealer die je altijd een warm welkom heet, een goed zicht heeft op zijn klanten, betrouwbaar en ze denken met je mee.

Service
Anoniem
06/04/2016
10

ik rij graag een stuk naar een goede dealer waar mensen werken met passie voor hun werk en merk

Service
Jan Bruinenberg (Steenwijk)
06/04/2016
10

uitsekende behandeling goede service geen negatieve punten

Service
Mevr, M.M ter Wisscha-Lamain (Drachten)
06/04/2016
10

Ik werd vriendelijk en correct geholpen

Service
Fam. Jenny en John Veldhuis (Steenwijk)
30/03/2016
10

sinds 1983 klant van deze garage, heb er inmiddels een heel goede band mee gekregen. heb er een aantal nieuwe toyota's gekocht en zal zeker ook in de toekomst er heel graag klant blijven.

Service
H.boer (Steenwijk)
16/03/2016
10

Goede service

Service
Anoniem
09/03/2016
8

Als ik daar kom word ik altijd goed ontvangen met koffie en de uitleg is ook altijd duidelijk.ook een ruilauto is nooit een probleem.
tot nog toe ben ik tevreden.

Service
Erik van Poppel (Noordwolde)
09/03/2016
9

Het is een fijne garage. Vriendelijk, deskundig en hulpvaardig. Je wordt gewoon goed geholpen en ook nog op een prettige manier. De service is gewoon goed. Je hoort altijd dat de dealer het duurste adres is. Ik ben het daar niet mee eens. Je auto wordt gewoon goed onderhouden voor een prima bedrag.

Service
Anoniem
03/03/2016
9

de vriendelijkheid

Service
Geert Bultje (Steenwijk)
02/03/2016
10

Tot alle tevredenheid.

Service
Anoniem
24/02/2016
8

Zeer klantvriendelijk, fijn personeel, passende oplossing (indien nodig) wordt gevonden.

Service
Ruud Teunen (Havelte)
24/02/2016
9

Uitstekend bedrijf. Vriendelijk en meedenkend. Komen hun afspraken na. Kortom een degelijk en betrouwbaar bedrijf.

Service
Harm Smid (Wolvega)
19/02/2016
10

Mijn vrouw en ik worden altijd - zowel telefonisch als aan de balie van de receptie - erg vriendelijk te woord gestaan en vervangend vervoer wordt onmiddellijk geregeld. De noodzakelijke onderhoudsbeurten en reparatie(s) worden duidelijk met ons besproken en steeds goed uitgevoerd. Wij voelen ons thuis bij de Garage, waar ook de humor niet wordt vergeten!

Service
Anoniem
17/02/2016
9

De dealer verleent perfecte service en zorgt voor een goede sfeer.

Service
J. Hemelrijk (Steenwijk)
12/02/2016
10

klantvriendelijk

Service
j.c.h.wichhart (steenwijkerwold)
11/02/2016
10

Heb reeds laten weten dat ik zeer tevreden ben.

Verkoop
B. Ridder (Darp)
08/02/2016
10

De dealer voldoet volledig aan mijn wensen en eisen.
Zowel de technische, verkoop en ondersteunende diensten zijn professioneel, flexibel en klantgericht.
Het is een organisatie waar ik me als klant gewaardeerd en thuis voel.
De dealer maakt Toyota rijden tot een mooie ervaring ! !

Service
Dhr. J. Bakker (SCHEERWOLDE)
03/02/2016
10

Uitstekende service, deskundigheid, klantvriendelijkheid

Service
Herman (Steenwijk)
03/02/2016
9

De dealer kent zijn klanten, bij voor en achternaam. Persoonlijkheid is tegenwoordig belangrijk, en dit is hier zeker te vinden!

Service
W huisman (Steenwijk)
03/02/2016
8

Goede garage die nakomt wat ze zeggen en wij ondervinden een goede persoonlijke benadering.

Service
Anoniem
28/01/2016
10

We kunnen hier altijd terecht, ook als we met een noodgeval zitten. We worden altijd prettig geholpen, al meer dan 30 jaar.

Service
Anoniem
28/01/2016
9

Het is een prima dealer qua vakmanschap, klantvriendelijkheid en service.

Service
Anoniem
14/01/2016
10

Toyota van de Linde Steenwijk vind ik een fijne garage, omdat de mensen er vriendelijk, deskundig en behulpzaam zijn en ook belangrijk niet te duur. Er wordt met je meegedacht en er komt altijd een oplossing die voor mij passend is. De service is heel persoonlijk. De mensen bij de receptie/werkplaats weten waar ze het over hebben. Echt een aanrader!

Service
A Groen (Giethoorn)
13/01/2016
10

Je word vriendelijk en correct geholpen

Service
Henk van der Wal (Blokzijl)
08/01/2016
10

Zeer goede service!

Service
Mevr. Vos (Oldemarkt)
08/01/2016
10

goede service en klantvriendelijk

Service
Anoniem
06/01/2016
10

Goede service, klantvriendelijk

Service
Dhr. H. Berkenbosch (Drachten)
04/01/2016
9

Prima service en persoonlijke behandeling

Service
Anton (Marknesse)
30/12/2015
10

Het is een fijne betrouwbare en integere dealer die echt meedenkt.

Service
Gees Mooiweer (Vollenhove)
28/12/2015
9

plezierige en deskundige medewerkers

Service
Jan Smook (Steenwijk)
23/12/2015
10

correcte behandeling en plezierig in de omgang

Service
T Beeksma (Vollenhove)
23/12/2015
8

Zo ik al zeg in een woord het is dik in orde fijne garage..

Service
Anoniem
09/12/2015
9

Omdat deze dealer ruimschoots aan mijn verwachtingen van een goed autobedrijf voldoet.

Service
Dhr. W. Bruinink
09/12/2015
10

Betrouwbaar en ter zake deskundig. Efficiënt en vriendelijk.

Service
K.v.d.Hoek (Meppel)
09/12/2015
10

Zeer klantvriendelijk , betrouwbaar en een doe maar gewoon/dan doe je al gek genoeg mentaliteit, zeer flexibel en klantgericht.

Service
Hr. Freek Prins (Vledder)
02/12/2015
10

1. Zin. Uitstraling. Top bedrijf en zeer bedrijfszeker. Heb alle vertrouwen in hun advies en Kennis.

Service
Anoniem
30/11/2015
8

dik in orde

Service
Anoniem
30/11/2015
9

Goede service en afspraak is afspraak
Kosten zijn redelijk en komen altijd overeen met de vooraf gegeven prijsopgave

Service
Marten (Ossenzijl)
30/11/2015
10

Klantvriendelijk, doen wat ze zeggen en goed.

Service
Ronald Westenberg (Wolvega)
26/11/2015
9

prima garagebedrijf, no nonsense mentaliteit van de medewerkers, eerlijk advies en goede service. Altijd bereid om serieus naar mijn vragen en wensen te luisteren. En wat ik inmiddels als vanzelfsprekend ervaar: Toyota auris is een betrouwbare en prettige auto in het gebruik.

Verkoop
Anoniem
25/11/2015
10

Uitstekende uitleg van de verkoper van de verschillende modellen en uitvoeringen.
Hoge inruilprijs
Goede service

Verkoop
Mevr Ferwerda (Sneek)
23/11/2015
10

wordt hier altijd super geholpen

Service
O.Stadman (Noordwolde)
19/11/2015
10

Komen afspraken na
Keurige garage.
Vriendelijke medewerkers
Veel vertrouwen in deze garage

Verkoop
Dhr. S. De Pauw (Luxwoude)
16/11/2015
10

Betreft een zeer klantvriendelijke en servicegerichte dealer met een oprecht en openhartig familie gevoel. Ongeacht je status of afkomst. Het onderhoud en prijzen zijn super transparant evenals uitgevoerde werkzaamheden. Ik kom bij een hoop verschillende soorten bedrijven en zo zie ik ze maar bar weinig.

Service
Anoniem
12/11/2015
9

Klantvriendelijk, deskundig en zeer goede service.

Service
M.G. Kandel-Polak (Vledder)
02/11/2015
10

Prettige en goede zaak met excellente vakmensen

Service
Andre van den Akker (Giethoorn)
28/10/2015
10

Omdat ik correct en vriendelijk word behandeld. In een gezellige en comfortabele omgeving mag wachten als dat wenselijk is.
Ik geen klachten heb over de werkzaamheden en ik zowaar met de monteur mag praten en zelfs even mee mag kijken in de werkplaats als ik daar om vraag.

Service
K.T. Dijkhuis (Nijeveen)
28/10/2015
10

correcte behandeling en voortreffelijke afwerking van de schade

Service
Gertien en Gerrit Vloedgraven (Ter Apel)
23/10/2015
10

Toyota van der Linden in Steenwijk heeft sinds 2003 onze (8) toyota's naar volle tevredenheid geleverd en verzorgd. Meer dan 900.000. kilometer zonder zorgen! De auto's zijn goed. Zowel de nieuwe exemplaren als de occasions. De service is super! De prijs redelijk. Calamiteit altijd snel opgelost. De mensen vriendelijk en betrouwbaar!

Service
E.j.van deWeg (Spaarndam)
21/10/2015
9

Het is een goed en betrouwbaar adres met een warme menselijke behandeling naar de klant toe.

Service
Henk Koelma (Oldeholtpade)
21/10/2015
10

Zeer betrouwbaar en correct

Service
A.G. Korporaal (Feanwâlden)
14/10/2015
10

Vriendelijke gastvrije mensen, je wordt als gast behandeld en je bent geen nummer!. Geen kapsones maar gewoon normale mensen! Koffie staat altijd voor je klaar en je krijgt duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren met je auto.

Service
Anoniem
14/10/2015
9

nooit enig probleem gehad

Service
Dhr. P.H.Kooij (Nijeveen)
14/10/2015
9

Je wordt er altijd zeer vriendelijk aangesproken en ze laten je niet wachten.

Service
Anoniem
12/10/2015
9

Goede service, vriendelijk, correct met afspraken

Service
W. Slingerland (Barendrecht)
07/10/2015
9

deze dealer komt zijn afspraken na en je bent als klant heel belangrijk, werkt snel goed en betrouwbaar

Service
F. Gresnich (Bedum)
05/10/2015
10

Ik vind mijn Toyota dealer Vakbekwaam en zeer klantvriendelijk. Ze staan voor je klaar als je ze nodig hebt. Ik rijd een uur en een kwartier om bij ze te komen en dat is niet omdat er geen dealer dichterbij is maar omdat zij zo goed zijn.

Service
Anoniem
23/09/2015
10

goede uitleg geduld en zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
21/09/2015
10

goedebehandeling

Service
H. Schreur (Steenwijk)
18/09/2015
10

eerlijk en vriendelijk

Service
Anoniem
16/09/2015
10

Vriendelijk kundig personeel, vriendelijk ontvangen en goede service

Service
Anoniem
11/09/2015
10

Vakkundig, Makkelijk maken van afspraak, Altijd goed en keurig volgens afspraak. Klachten worden in 1 keer goed verholpen.

Service
B.W.J Boelens (Steenwijkerwold)
11/09/2015
10

Goede klantvriendelijke garage .

Service
Ids van Hien (Steenwijk )
11/09/2015
10

Wordt hier goed en correcte behandeld zeer tevreden

Service
S.H.Kampherbeek (Heerenveen)
11/09/2015
8

Een betrouwbare garage.Een garage die goed werk verricht en met jou aan de kosten denkt.

Service
Bert Diever (Boijl)
10/09/2015
10

Prima service.

Service
Renso van Bergen (Steenwijk)
27/08/2015
10

Prima garage, verzorgde uitstraling, correct personeel en gemoedelijke sfeer

Verkoop
K.Snoeij (De Hoeve)
26/08/2015
9

Heel plezierige dealer!

Service
Frans Puls (Meppel)
19/08/2015
10

Goede service en vriendelijk

Service
Anoniem
17/08/2015
10

Zeer goede medewerkers ze weten wat ze doen en komen altijd met een oplossing,

Service
Dhr. W.J. Kooiman (Vledder)
13/08/2015
8

Klantgerichte en vriendelijke behandeling. Deskundigheid personeel is goed. Ik krijg altijd het gevoel dat ik ook echt eerlijk behandeld word: geen stiekeme kosten opvoeren, uurdeclaratie lijkt in orde.

Service
L.Dassen (Steenwijk)
29/07/2015
9

nog nooit reden te klagen

Verkoop
Anoniem
15/07/2015
10

Klant vriendelijk en zeer kundig.

Service
Anoniem
15/07/2015
8

vriendelijk,deskundig personeel zowel in werkplaats als aan balie

Service
Peter Huijbers (Vledder)
15/07/2015
10

Prima dealer, zeer vriendelijke medewerkers, auto altijd in perfecte staat. Ook altijd gezellig als je wacht bij b.v. een kleine beurt. Deze dealer is een aanrader!

Service
Anoniem
13/07/2015
9

betrouwbaar en in overleg is er veel mogelijk

Service
Gerard van Zelst (Steenwijk)
08/07/2015
10

Ik voel me volledig vertrouwd en heb ook volledig vertrouwen in het werk aan mijn voertuig.

Verkoop
Mw. G. Meijer (Ruinerwold)
08/07/2015
10

Klantvriendelijk, goede sfeer en betrouwbaar

Service
R.Evers (Nijeveen)
08/07/2015
9

Eerily ken betrouwbaar

Service
Anoniem
06/07/2015
10

Een hele prettige dealer. Eerlijk en zonder opsmuk. Snelle service en hoge kwaliteit.

Service
Leeffers (Nijeveen)
25/06/2015
9

Klantvriendelijk
Vertrouwen in klant

Service
Anoniem
24/06/2015
8

Vind ik reëel

Service
Anoniem
22/06/2015
7

Reparatie was niet oprijd klaar, moest daarom een dag erna weer komen

Service
Diderich (Vledder)
18/06/2015
10

Juiste service komt afspraken na

Service
Geert Langhorst (Noordwolde (fr))
18/06/2015
10

Alle werkzaamheden binnen de afgesproken tijd gereed. Daarnaast is het personeel prettig in de omgang en zeer service gericht.

Verkoop
Alfred Barendregt (Vollenhove)
17/06/2015
9

Je bent er welkom, altijd tijd voor een bakkie koffie en wordt meestal snel geholpen voor datgene waarvoor je gekomen bent.

Service
Anoniem
17/06/2015
10

Ben zeer tevreden over deze garage

Service
Anoniem
17/06/2015
9

Goed en snel een afspraak kunnen arrangeren. Correct en net ontvangst en een goed overleg van de werkzaamheden tijdens de onderhoudsbeurt van de auto. Een vervangende auto is aangeboden.

Service
Anoniem
17/06/2015
7

Ze doen hun werk goed voorzover ik dat kan beoordelen. De auto vertoont geen mankementen tussen de beurten en daar gaat het uiteindelijk om.

Verkoop
Mevr. Pit (Witte Paarden)
17/06/2015
9

Klant vriendelijk
Goede service
Vriendelijk personeel
Neemt de tijd voor de klant

Service
T Beeksma (Vollenhove)
17/06/2015
8

Geen op of aanmerken gr

Service
Anoniem
03/06/2015
10

Prettige dealer, leuke mensen, correcte afhandeling, koffie en wifi, wat wil je nog meer?

Service
Anoniem
03/06/2015
9

Fijne garage: Vriendelijke mensen, eerlijk, deskundig, behulpzaam en niet te duur.

Service
Rob Flinterman (Zutphen )
03/06/2015
9

Erg vriendelijk personeel en staan altijs voor je klaar

Service
Sebastiaan De Pauw (Luxwoude)
03/06/2015
10

Oprechte en eerlijke dealer, die de tijd neemt voor zijn klant en hem niet dwingt tot een keuze. Als je bedenk tijd vraagt, dan krijg je die ook al zijn er meerdere kandidaten. Je wordt echt geholpen met je zoek tocht en krijgt advies op maat. Het geld dat je bij deze dealer besteed geeft daarna het gevoel van goed besteed en nog steeds. Kortom een dealer met hart en ziel voor zijn merk en klanten.

Service
Marten (ossenzijl)
01/06/2015
9

Betrouwbaar, doen wat ze zeggen en geen dure onnodige poespas

Service
Anoniem
27/05/2015
10

Een zeer prettig bedrijf, zij staan altijd voor me klaar, waar ik blij mee ben.

Service
Fam Mulder (Oldemarkt)
20/05/2015
10

goede afhandeling van reparaties, je word snel geholpen als er een probleem is en je hebt geen afspraak, vriendelijk personeel het is een garage wat staat voor hun merk en de klant tevredenheid hoog wil houden

Service
Henk Koelma (Oldeholtpade)
20/05/2015
10

Zeer tevreden over dealer. Zeer correct en krantvriendelijk. Flexibel bij afspraken.

Service
J. Bakker (Scheerwolde)
20/05/2015
10

Deskundigheid, uitstekende service, prettige omgang met de klant

Service
mevr. Gaal-Orsel (Steenwijk)
20/05/2015
10

Kom hier al 40 jaar naar volle tevredenheid

Service
Adri van Sleen (Zuidveen)
18/05/2015
10

Al vele jaren klant van deze dealer, altijd tot volle tevredenheid. Klantvriendelijk en klantgericht.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Aardige mensen en geen verbeelding.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Er is een goede service, veel mogelijk in overleg en men waardeert de klant.

Service
Dirk Bijker
13/05/2015
9

Wij zijn uitermate tevreden over de service en klantvriendelijkheid van dit autobedrijf ( al meer 35 jaar klant)

Service
k.venema (steenwijk)
13/05/2015
8

vlotte en persoonlijke behandeling

Service
w.kiesewetter-osterwalder (steenwijk)
13/05/2015
8

ik heb een goede ervaring bij deze garage,service is prima,vriendelijke behandeling. ik heb het volste vertrouwen in zowel
directie als het personeel

Service
Anoniem
06/05/2015
9

Aardige mensen en geen verbeelding.

Service
Anoniem
06/05/2015
9

Er is een goede service, veel mogelijk in overleg en men waardeert de klant.

Service
G. Mooiweer (Vollenhove)
04/05/2015
10

Uitstraling ,inclusief medewerkers, bij deze dealer is positief en klantvriendelijk. Je voelt je er thuis.
Medewerkers hebben kennis van zaken en willen alles doen om het eventuele probleem in 1x op te lossen.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Klantvriendelijk, openheid, goede service, goede uitleg, houden zich aan de afspraken.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

goede garage goede uitlag vriendelijk behandeld duidelijk.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

vriendelijk, behulpzaam en kundige mensen die je altijd vriendelijk te woord staan en altijd vakkundig werk leveren en met je meedenken.

Service
Erwin Teunissen (Wapse)
29/04/2015
10

Vriendelijk, betrouwbaar, aandacht voor de mens

Service
ineke duine-rhee (giethoorn)
29/04/2015
8

zeer betrouwbaar

Service
Anoniem
09/04/2015
9

Goede service, vriendelijke en kundige monteurs en vooral een goede ontvangst aan de balie

Service
Fam. Brink (Wapse)
09/04/2015
8

nette firma, klantvriendelijk en rechtdoor zee

Service
J.Vos (Meppel)
09/04/2015
10

De uitstraling en meegaandheid is heel goed

Service
W. Slingerland (Barendrecht)
08/04/2015
8

goede sevice, komt afspraken na en plezierig geholpen

Service
Marten Withaar (Ossenzijl)
07/04/2015
9

prettige sfeer
goede service
komen afspraken na

Service
Anoniem
01/04/2015
10

Het is een Toyotadealer en dat merk bevalt sowieso uitstekend. Verder altijd vriendelijk en meer service dan je van een dealer mag verwachten. Zeer tevreden mee.

Service
j van benthem (Blankenham)
30/03/2015
10

zeer klant vriendelijk serieus wordt je genomen het is de derde auto toyota hier en we gaan beslist hier blijven

Service
Anoniem
25/03/2015
9

Vriendelijke ontvangst, men is zeer open, op alle vragen krijg je antwoord. Moet er meer aan de auto gebeuren, dan gedacht en dat is relatief nogal duur, wordt er eerst overleg gepleegd met de klant.

Service
Ben Boelens (Steenwijkerwold)
19/03/2015
10

Je word goed ingelicht en als klant behandeld en niet als nummer dat waardeer ik .

Service
Anoniem
18/03/2015
6

Reparatie/onderhoudskosten zijn erg tegengevallen.

Service
Harm Smid (Wolvega)
16/03/2015
9

Vriendelijke ontvangst en prima service. Communicatie duidelijk en plezierig.

Service
Anoniem
04/03/2015
10

vriendelijkheid staat boven aan en de koffie staat altijd klaar

Service
dhr. Bultje G (Steenwijk)
04/03/2015
10

Al meer dan dertig jaar klant.

Service
Jane Weijers (De Bult)
04/03/2015
9

Heel vriendelijke sfeer, en ze nemen de tijd.

Service
Anoniem
25/02/2015
10

De kennis en de goede sfeer bij dit bedrijf.

Service
Roelanda vd Zwaag (Fluitenberg)
25/02/2015
8

handige site voor het maken van een afspraak. Vriendelijk en deskundig personeel.

Service
Sander Zwerver (Steenwijk)
24/02/2015
10

Uiterst vriendelijke en persoonlijke benadering door medewerkers. Monteurs zijn erg vakkundig en bij onverwachte onvolkomenheden wordt de klant altijd ingelicht om vervolgens te overleggen.

Service
J. van der Veen (Noordwolde)
19/02/2015
10

zowel van de uitstraling bij receptie als van de werkplaatsmedewerker(s) niets dan lof!!! Kan m.i. niet beter.

Service
Hendrik Withaar (Nijeveen)
18/02/2015
10

kan niet beter

Service
Wiebe Feenstra (Zuidwolde)
18/02/2015
10

Medewerkers zijn klantvriendelijk en servicegericht. Over bijzondere zaken wordt je vooraf geinformeerd en alle zaken worden vakkundig afgehandeld.

Service
Willem de Kruijf (Ossenzijl)
18/02/2015
7

redelijk tevreden met een nieuwe auto kopen met de inruil prijs

Service
Herman Evers (Geesbrug)
12/02/2015
9

Een zeer goede service, Prettige mensen. Betrouwbaar en eerlijk.

Service
Anoniem
11/02/2015
9

Altijd vriendelijk, snel en to the point

Service
Anoniem
09/02/2015
10

Goede service en klantgericht

Service
Harmen de Boer (Steenwijk)
04/02/2015
10

Een zeer prettige ontvangst en volledige uitleg wat moet gebeuren en een voorspelling wat op den duur moet gebeuren.

Verkoop
Jan Bijker (Eesveen)
28/01/2015
10

goeie dealer en aan te bevelen bij derden

Service
Jan Wichhart (Steenwijkerwold)
28/01/2015
10

De service is uitstekend. de sfeer, kortom, het is een prettig bedrijf.

Service
Ellen Ypma (Oldeholtpade)
27/01/2015
9

fijne mensen, nemen de tijd

Verkoop
Anoniem
26/01/2015
8

Vriendelijk en komt erg kundig over.

Service
Anoniem
14/01/2015
9

Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Het onderhoud wordt door deskundig personeel uitgevoerd. Je bent in één keer klaar, je hoeft nooit terug te komen. Bij mogelijke hoge kosten wordt er vooraf altijd overlegd.

Verkoop
Anoniem
07/01/2015
9

Deskundig, vriendelijk, rustig, goed luisterend.

Service
R. de Vegt (Tuk)
07/01/2015
9

Een gewoon en eerlijk bedrijf met mensen die voor je klaar staan

Service
K.v.d.Hoek (Meppel)
05/01/2015
9

zeer klantvriendelijk , doe maar gewoon mentaliteit, eerlijke garage.

Service
Henri Bijkerk (Steenwijkerwold)
18/12/2014
8

Prima service, flexibel, klantvriendelijk, geen verrassingen, tarieven oke!

Service
Anoniem
17/12/2014
8

Ze zijn altijd attent en vriendelijk

Service
inez (oldemarkt)
17/12/2014
9

Wij zijn uiterst tevreden en blij met de hulp service en uitvoering van werkzaamheden en alles wat erbij komt.

Service
F. Gresnich (Bedum)
09/12/2014
10

Omdat ik goed geholpen word. Zo kon ik vlak voor mijn vakantie nog een trekhaak laten monteren, fantastisch. Verder zijn ze eerlijk en doen wat de klant (ik) graag wil. 0w40 olie gebruiken op mijn verzoek in plaats van de standaard 5w30, ik moest dit wel onderbouwen zij deden het niet klakkeloos. Eerlijke prijs. Ik rij meer dan een uur naar mijn dealer terwijl er meerdere Toyota dealers dichterbij zitten. Ik heb er een bijzonder goed gevoel over en daar heb ik ook wat voor over. Zij verdienen mij als klant

Service
J.A. Bruinenberg (Steenwijk )
09/12/2014
9

Gewoon een erg goede garage

Service
Anoniem
04/12/2014
8

Niemand is volmaakt. Vandaar dat bij mij 9 en 10 niet aan de orde zijn. Ik ben zonder meer tevreden over de deskundige, vriendelijke en hulpvaardige benadering en behandeling van mij als cliënt.

Service
Gerard van Zelst (Steenwijk)
04/12/2014
10

Afspraken worden correct nagekomen
Uitvoering reparaties/onderhoud prima
Keurige/ongedwongen ontvangst, compleet met een kopje koffie.

Service
Anoniem
02/12/2014
6

In april j.l. kocht ik deze tweede hands Toyota Corolla, daarbij ruilde ik mijn vorige Toyota Corolla in, die had zo'n 300.000 km gereden. Al in de eerste weken bemerkte ik, dat ik bij flink gas geven, bijvoorbeeld bij het uitrijden van een parkeergarage of een oprit, er een vieze stank vrijkwam, als van aangebrande bloemkool (volgens mijn vrouw). Ik heb een jaar garantie gekregen en heb het over die stank gehad met het garagepersoneel. Volgens hen kwam dat omdat ik de koppeling te lang ingedrukt hield. Dat vond ik vreemd, want dat doe ik nooit. maar ik probeerde daar extra op te letten. Bij mijn vorige Toyota Corolla had ik dat stankprobleem helemaal niet en daar heb ik toch zo'n 7 jaar in gereden. Onlangs, bij de kleine beurt, heb ik aan de monteur gevraagd om extra goed naar die koppelingsplaten te kijken . Volgens hem zijn die platen oké, dat staat ook nog eens vermeld op de nota. Toch blijft dit probleem nog steeds hetzelfde. Heel vervelend allemaal. Als ik in de nabije toekomst met een hoge garagerekeni

Service
S. von Rotz (Appelscha)
01/12/2014
9

De service en klantgerichtheid van deze dealer is heel goed. Het onderhoud aan de auto wordt altijd goed, netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Zeer vriendelijk personeel met hart voor de klant.

Service
Anoniem
28/10/2014
9

goede kwaliteit, service bij dealer uitstekend, en vriendelijke mensen.

Service
Anoniem
21/10/2014
10

De service en klantvriendelijkheid van Toyota van der Linde in Steenwijk is top!

Service
Dirk Bijker (Steenwijkerwold)
21/10/2014
9

Top service en hoge kwaliteit in de werkplaats en een vriendelijke behandeling

Verkoop
N krol (Nijeveen )
21/10/2014
10

Top dealer!

Service
Anoniem
20/10/2014
8

een 8 is voor mij een goed cijfer, een 9 of 10 is wel erg hoog.

Service
Anoniem
16/10/2014
9

Klantvriendelijk en behulpzaam. In geval van nood kan ik zo langskomen.

Service
E.J.van de Weg (Spaarndam)
14/10/2014
10

Dit is mijn vierde Toyota garage maar deze steekt met kop en schouders boven de andere uit.

Verkoop
Gerrit Bunk (Emmeloord)
14/10/2014
10

Een familie bedrijf . Dat voelt gewoon super , direct al als je binnenstapt , de sfeer , de hartelijkheid .
De mensen zijn nog echt . Geen witte boorden of lakschoenen of andere flauwe kul .

Verkoop
Jan Peter vanMarsdijk (Oldemarkt)
14/10/2014
10

Prettig samen werking

Verkoop
Fam. Jaap van Benthem (Blankenham)
08/10/2014
10

heel klant vriendelijk, goede uitleg van schakel auto naar automaat rond gereden daar bij hele goede uitleg in de auto als problemen hebt kun altijd langs komen het blijft onze gerage

Service
Anoniem
06/10/2014
10

eerlijk en betrouwbaar

Service
P. van Noort (Oldemarkt)
01/10/2014
10

Een bedrijf zonder kapsones of overdreven toeters en bellen. Betrouwbaar voor het doel waarvoor je komt: een auto die er weer een aantal kilometers tegenaan kan.

Service
R. van Elp (Oldemarkt)
01/10/2014
8

Prettige dealer en personeel

Verkoop
Jane Weijers (Be Bult)
30/09/2014
9

Was allemaal prima. Ik geef een 9 in plaats van een 10 anders gaan ze naast hun schoenen lopen. Ik heb nog nooit zo vriendelijke sfeer mee gemaakt in een garage. Ik voel me klant maar ook vriend. Super garage.

Service
Anoniem
29/09/2014
8

Goede prijs, klantvriendelijk, lease-auto mogelijk, uitleg over werkzaamheden

Service
Anoniem
29/09/2014
10

klantgericht familiebedrijf
goed geleid
bereid tot 'n extra inspanning

Service
c.j. bood (steenwijk)
24/09/2014
10

komt afspraken na

Service
Sebastiaan De Pauw (Luxwoude)
23/09/2014
9

Prima service, klantvriendelijk, goede feedback over de verrichte werkzaamheden en een persoonlijke benadering.

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
9

Goede service, geen mooi praterij, afspraken worden nagekomen

Service
Bert Diever (Boijl)
19/09/2014
9

Vriendelijk personeel, prima service, nooit geen verrassingen over de rekening, persoonlijke aandacht voor de klant.

Verkoop
Frits Hermans (Hoogland)
19/09/2014
10

Reeds diverse toyota"s gekocht en altijd zeer goed geholpen. Probleempjes werden steeds duidelijk gemaakt en indien nodig verholpen. Leeftijd problemen zoals slecht horen werden opgelost door betere zoemers of de zoemers werden verplaatst. kortom geweldig gevoel als er zo aan je gedacht wordt.

Service
Hendrik Meijert (Ruinerwold)
19/09/2014
8

ik kom er nooit naar het kan altijd beter vriendelijke groeten

Service
Anoniem
10/09/2014
10

Klantvriendelijk, betrouwbaar, vriendelijk, familiaire uitstraling

Service
Anoniem
10/09/2014
10

goede kontakten en klantvriendelijk

Service
groen (oldemarkt)
10/09/2014
8

Klant vriendelijk

Verkoop
Anoniem
08/09/2014
10

alles klopt bij deze dealer,het totale plaatje

Service
Dhr. H.Y. Ypma (TUK)
08/09/2014
9

kan ik niet toelichten

Service
Dhr. E.J.Kuipers (Wolvega)
03/09/2014
10

vriendelijk, volgens afspraak, billike faktuur.

Service
H. J. Pel
03/09/2014
9

Correcte en deskundige afhandeling en realistisch uurtarief.

Verkoop
Mevr. M.G. Kandel-Polak (Vledder)
27/08/2014
10

Altijd vriendelijk , voor alle vragen en uitleg tijd ; prima service ; snel ook in vakantietijd .

Service
Anoniem
26/08/2014
9

Betrouwbaarheid van mensen en autos

Service
Anoniem
13/08/2014
10

omdat de afspraken goed worden nagekomen

Service
Jan van der Veen (Noordwolde)
13/08/2014
10

zie mijn eerste notitie. Beter kan het niet!

Service
J G Vos (Oldemarkt)
12/08/2014
9

vriendelijk ,meegaand en hele goede service

Service
aaldert duiven (kallenkote)
11/08/2014
9

aardige mensen, die weten wat service is.

Service
U. Bruseker (Noordwolde)
11/08/2014
8

betrouwbaar

Service
Mw. T.D. Dolstra (Kalenberg)
04/08/2014
10

Er zijn altijd goede afspraken en die komen ze na. Zowel met het onderhoud als met de aanschaf/ inruil van een auto. Als de auto een onderhoudsbeurt nodig is (wanneer het ons uitkomt), staat er voor ons een auto klaar. Tevens is er betrokkenheid en interesse in de klant.

Service
Bert Katers (Steenwijk)
29/07/2014
8

prima garage

Service
Anoniem
17/07/2014
8

Prima service en zeer klantvriendelijk.

Service
Astrid Elzenaar (Oldemarkt)
17/07/2014
9

Een zeer prettig bedrijf, vriendelijk en zij staan altijd voor me klaar!

Service
Rob Bouma (Steenwijk)
10/07/2014
9

De dealer heeft prettige en vakkundige medewerkers en ik weet zeker dat ik eerlijk en redelijk behandeld wordt.

Service
A.Dekker Dekker (Vledder)
09/07/2014
10

Ik ben alleen en word zeer goed geholpen

Service
Anoniem
09/07/2014
8

Omdat ikze vertrouw

Service
D.J Dikken (Vollenhove)
09/07/2014
9

Vriendelijk correct en deskundig

Service
Jan van Smeden (Scharsterbrug)
09/07/2014
10

Kan een afspraak maken op een tijdstip waneer mij dit het beste uitkomt, kan er dan op wachten omdat ik dan ook direct word geholpen, krijg dan koffie aangeboden door de eigenaar zelf en deze neemt ook de tijd voor een praatje, na het uitvoeren van de beurt krijg ik uitleg wat er is uitgevoerd en de rekening is netjes voor een beurt, ook mijn zoon heeft een toyota en beide auto,s hebben wij gekocht en in onderhoud bij Marcel van der Linde, zijn beiden dan ook erg tevreden t.o.v. onze vorige dealer

Service
j.leeffers, nijeveen
09/07/2014
9

Klantvriendelijk, vertrouwen in de klant

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Klantvriendelijkheid , meedenken , kent de klant, behulpzaam.

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Je kunt er direct terecht. Service is goed en top mensen?

Service
Anoniem
08/07/2014
10

vriendelijkheid

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Klantgericht, makkelijke omgang, vriendelijk, flexibel.

Service
Fam.Lukas (Steenwijk)
08/07/2014
10

Betrouwbaar, fijne mensen die behulpzaam zijn en altijd een gezellig praatje. Ze weten waarover ze praten. Fijn familiebedrijf. Witte auto voor beurt naar de garage, helemaal klaar en schoongewassen weer terug! Heel prettig!

Service
Gijsbert Uithol (Steenwijk)
08/07/2014
9

Vanwege de altijd flexibele service, fijn meedenken met alles, dus ze doen datgene dat nodig is voor mijn auto(s), en ook het meedenken met mijn portemonnaie.

Service
Mevr.H.C.W.v.d.Berg-v.d.Ven (Vledderveen)
08/07/2014
8

prettige sfeer zowel in de werkplaats als bij de showroem

Service
Anoniem
07/07/2014
8

Omdat alles naar tevredenheid verloopt.

Verkoop
Anoniem
26/06/2014
10

Perfecte professionele service met veel vakkennis.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Klantvriendelijk en behulpzaam

Service
Anoniem
26/06/2014
9

de dealer is prima altijd korrect

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Omdat de problemen aan mijn tweede auto zoals lekkage en deursloten maar onopgelost blijven.

Service
h.benak (steenwijk)
26/06/2014
8

zij zijn goed

Service
Anoniem
12/06/2014
10

Zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en ik vertrouw ze volkomen.

Verkoop
Geert Langhorst (Noordwolde)
12/06/2014
9

Men creëert een warme persoonlijke band en denkt mee met mij als klant.

Service
J.Huisman (Steenwijk)
12/06/2014
10

Altijd prima in orde

Service
Anoniem
11/06/2014
10

Snel worden geholpen, duidelijke communicatie, goede service en persoonlijke aandacht.

Service
Anoniem
05/06/2014
9

Snelle en goede service. Vriendelijke en kundige medewerkers. Ontspannen sfeer.

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.