Beoordelingen 

571 commentaren van in totaal 571 beoordelingen
Service
Henny Dekker- de Heij.
21-08-2019
10

Klantvriendelijk, goede service, altijd bereid om met de klant naar een goede oplossing te zoeken.

Service
Dhr t ernst
31-07-2019
9

Ze zijn altyd vriendelijk en eerlijk.

Service
J. Katers (Steenwijk )
24-07-2019
9

Zeer klant vriendelijke medewerkers met prima service

Service
Maaike post
24-07-2019
9

Service gericht. Vriendelijk

Verkoop
Falkena (Steenwijk)
23-07-2019
9

Zeer tevreden.

Verkoop
Linda Meijer (Vinkega)
23-07-2019
10

Uitstekende service, klantvriendelijk, eerlijk en nuchter

Verkoop
A.B. van den Berg (Emmeloord)
23-07-2019
9

zakelijk correct en eerlijke informatie: dus betrouwbaar

Verkoop
AJ Baylé
23-07-2019
9

Je wordt er goed geholpen. Ze denken met je mee.Komen altijd met een oplossing.

Service
J.J.Huisman (Steenwijk)
19-07-2019
10

Goede service klantvriendelijk flexcibel

Service
A.J.Zuithoff (Oldemarkt)
11-07-2019
9

Vriendelijk, deskundig. Staan je goed en direct te woord. Prettige garage met vriendelijke en behulpzame mensen

Service
Marieke Goossens
11-07-2019
9

Fijne garage. Je wordt goed en deskundig geholpen. Je voelt je welkom en men denkt met je mee. In deze garage kennen ze hun klanten.

Service
jan Bijker (Eesveen)
04-07-2019
9

Goed bedrijf met goede service

Service
Astrid Elzenaar (Oldemarkt)
04-07-2019
9

De service is erg goed, zij staan altijd voor me klaar, waar ik erg blij mee ben.

Service
Mans Schaaphok (Sonnega)
19-06-2019
8

Goede persoonlijke begeleiding en contact, duidelijk in antwoorden.

Service
Peter Huijbers (Vledder)
19-06-2019
10

Prima dealer, zeer tevreden over alles.

Service
Wim hoogeveen (Nijeveen)
14-06-2019
9

Je word altijd vriendelijk geholpen

Service
Mevr. Kandel-Polak
07-06-2019
10

Na een lichtje dat aangaf dat er ergens een bandenspanning niet klopte is er alles aangedaan om uit te vinden wat en waar het probleem zat.Na heel wat pogingen , werd er uiteindelijk een recht nietje uit gehaald , compliment dat het me gelukt was dit te presteren doet me nog steeds glimlachen!

Service
Tiede Beeksma (Vollenhove)
07-06-2019
9

Omdat,je een afspraak maakt,ze houden zich daar aan,Oja vraag een zelfde monteur dan gebeurde dat ook in woord zeer te vreden de volgen de auto vast een Toyota

Service
Dhr. Gravesteyn
24-05-2019
10

Ik rijd al 50 jaar Toyota en heb vele goede Toyota garages gehad. Deze garage in Steenwijk is datgene dat je als klant wil. Supergoede service, ze staan altijd voor je klaar. Contact is persoonlijk, vriendelijk, zowel van de eigenaar, de receptie, de monteurs, niemand uitgezonderd. Het is de prettige sfeer die hier is, waardoor je thuis voelt en de uitstekende kwaliteit van het werk.

Service
P. Huisman (Steenwijk)
22-05-2019
10

Vakkundig, vriendelijke mensen. Top service, en billijke prijzen.

Service
H.W. Wibbelink (Steenwijk)
22-05-2019
10

al zo'n 40 jaar zeer tevreden over aankoop en onderhoud van mijn Toyota's! (eerst bij Morren, na overname bij Van der Linde)

Service
Rens v.d. Grens (Steenwijk)
10-05-2019
10

Prima garage, persoonlijke benadering, no nonsens.

Service
obbema (Wolvega)
10-05-2019
8

goede indruk en geeft vertrouwen

Service
H.W. Janssen (Steenwijk)
08-05-2019
9

Klantvriendelijk. Ze denken met de klant mee om een goedkope oplossing te vinden.

Service
Paul Tienkamp (Wapserveen)
08-05-2019
10

Plezierige contacten, eerlijke informatie.

Service
H. Trinks (Oldeberkoop)
08-05-2019
10

Goede service en voorlichting. Bleek dat mijn ruitensproeiervloeistof tank nog vol was. Het bedrag werd keurig van de factuur afgetrokken.

Service
Beert Westerink
24-04-2019
10

prima service en klantvriendelijk.

Service
Wim Hoogeveen (Nijeveen)
24-04-2019
9

Heel erg tevreden

Service
CM Damhuis Deerenberg (Steenwijk)
24-04-2019
8

goede dienstverlening en prettig personeel.

Service
Dhr. Gaal (Steenwijk )
18-04-2019
10

Super service! Gewoon top.

Service
K.Venema (Steenwijk)
10-04-2019
8

Vlotte en correcte afhandeling van klachten en vragen.

Service
A. G. Korporaal
10-04-2019
10

Top bedrijf, eerlijk mensen en geen klets praatjes. Ze weten waar ze mee bezig zijn en denken met de klant mee. Een aanrader!

Service
mevr. Tuininga (bedum (Gr))
10-04-2019
8

Prima garage, goede afspraken en zeer vriendelijk personeel.

Service
de Hr. D. Bottinga (Steenwijkerwold.)
10-04-2019
8

Omdat ik geen klachten heb en als er nog iets aan mankeerde ik direct geholpen werd om het probleem op te lossenzonder bijkomende kosten. Service van de zaak. Al tien jaar lang.

Service
Erik van Poppel
09-04-2019
9

Toyota van der Linde Steenwijk is een goede en plezierige garage, met een informele sfeer. Er wordt echt met je meegedacht om tot een goede oplossing te komen. Hierbij word je niet onder druk gezet. Of je nu met een verkoper praat, met iemand van de balie of uit de werkplaats, iedereen ademt dezelfde betrokken houding. Verder is de prijs-kwaliteitverhouding prima. En als het eens tegenzit dan wordt er ook meegedacht.

Service
Jan Voorstok
09-04-2019
9

Gewoon een goede garage met vriendelijk en deskundig personeel.

Service
Mevr. Booij
09-04-2019
9

Bedrijf wie de klanten kent, er veel aan doet om ze tevreden te stellen. Gaan netjes met de klanten om, lichten je in wanneer een beurt duurder gaat uitvallen dan gepland. Altijd vriendelijk en een net bedrijf.

Service
H.W. Wibbelink (Steenwijk)
09-04-2019
9

Al jarenlang een positieve, consistente ervaring met Toyota. Zowel met de medewerkers van de showroom/balie als in de werkplaats. Klantvriendelijk, oplossingsgericht en vakkundig.

Service
Geert Bultje (Steenwijk)
09-04-2019
10

Ik ben al klant vanaf dat wij in Steenwijk zijn gaan wonen in 1979. meerdere nieuwe auto's gekocht en ook wel eens een van enkele maanden jong en altijd met tevredenheid ingeruild.

Service
E. Rozendal (Steenwijk)
13-03-2019
8

Prettige sfeer, correct geholpen.

Service
moniek de ruiter (Willemsoord)
13-03-2019
9

Staan je netjes te woord.
Helpen correct .
top

Service
Kooij (Steenwijk)
13-03-2019
10

Correct, vriendelijk en kundig.

Verkoop
Marco Lankau (Tuk)
27-02-2019
8

Gemoedelijke sfeer, service gericht en zonder enige poeha. Fijn lokaal autobedrijf met vriendelijke hulpvaardige medewerkers.

Service
Hans (Almere)
22-02-2019
8

Goede persoonlijke service.

Service
Dhr. Scholte
21-02-2019
10

Services, kwaliteit, eerlijk, vriendelijk en de koffie staat klaar. Een bedrijf waar andere een voorbeeld aan kunnen nemen.

Service
Ben Boelens (Steenwijkerwold )
13-02-2019
10

Klantvriendelijk en goede service

Service
Bert Krooshof
13-02-2019
10

Heldere communicatie en uitstekende kwaliteit.

Service
A.J. Vonk
03-02-2019
8

Uitstekende service en begeleiding bij vragen en opvolging.

Service
Dhr. S. De Pauw (Luxwoude)
01-02-2019
10

Uitstekende en services verlenende dealer. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Nooit gedonder en onduidelijkheden over prijzen en werkzaamheden. Echt en top dealer en vakmensen.

Service
K v d Hoek (Meppel )
01-02-2019
9

Zeer klantvriendelijk bedrijf waar je op aan kunt.

Service
Dhr. C.Kort (Steenwijk )
01-02-2019
10

Een garage die staat voor het merk Toyota. Niks is teveel. Domme vragen bestaan niet is hun motto.

Service
H.M. Lelieveld (Oosterstreek)
23-01-2019
10

Afspraak voor onderhoud kon flexibel en binnen niet al te lange termijn worden ingepast en ik werd correct en vriendelijk te woord gestaan. De auto had geen mankementen en er zijn dus geen onverwachte kosten zijn ontstaan. Er werd direct begonnen met de onderhoudsbeurt zodat ik erop kon wachten. Al met al alles naar tevredenheid.

Service
André Leijten (Marknesse)
23-01-2019
10

Het is een perfect bedrijf voor mij. Personeel en leiding bijzonder aardig en correct. Afspraken altijd keurig op tijd. Nooit gezeur.

Service
R.boele (Lelystad)
09-01-2019
9

Klantvriendelijk, eerlijk en open.

Service
Jan Katers
09-01-2019
10

Zeer vriendelijk

Service
Johan Perridon (Heerenveen)
09-01-2019
9

Een goede Toyota garage met prima personeel en een goede service en werkplaats.

Service
Pieter de Boer (Amstelveen)
09-01-2019
10

Uitstekende service, deskundig en vriendelijk personeel

Service
H. Landhuis (Giethoorn )
04-01-2019
8

Prima, betrouwbare en servicegerichte garage met vriendelijke medewerkers!

Service
Wiebe Feenstra (Zuidwolde )
04-01-2019
9

Prima garage, zowel wat betreft service, vriendelijke medewerkers als prijs

Service
Wieger Murk (Heerenveen)
04-01-2019
10

Een zeer betrouwbare dealer met vakkundig personeel.

Service
Clemens Herbrink
04-01-2019
9

vriendelijk,open uitstraling,geen gladde praatjes,kwaliteit

Service
dhr G.J. Eringa (Steenwijkerwold)
03-01-2019
8

Prettig bedrijf, korte lijnen, goede service

Service
André Huitenga (Groningen)
03-01-2019
10

Uitstekende service. Je hebt het gevoel dat er altijd iets extra's voor je gedaan wordt. Het contact is prettig en ter zake doende.

Service
Henk Jan Sijtsma (Tuk)
21-12-2018
10

Top dealer

Service
Klaas Zeefat (Steenwijkerwold)
19-12-2018
9

zeer klant vriendelijk .

Verkoop
Marieke G.
19-12-2018
10

Blij met mijn garage. Meer dan goede service en zeer vriendelijk personeel. Voor mij reden om 100 km om te rijden om hier mijn auto te kopen en in onderhoud te houden.

Service
Greetje Meina
14-12-2018
10

Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam en de sfeer is ook erg goed!!

Service
Mans Schaaphok (Sonnega)
05-12-2018
8

vlotte service, vriendelijke benadering

Service
Dhr. & mw. A. van Dalen (Steenwijk)
05-12-2018
9

Gemoedelijke sfeer bij deze dealer. Men is hier zeer vriendelijk en denkt ook goed met de klant mee.

Service
Klappe (Vollenhove )
30-11-2018
10

Altijd goe. dKlantvriendelijk. Betrouwbaar. Snel.

Service
Hummelen (wieringerwerf)
30-11-2018
10

Nette garage, klantvriendelijk en goede communicatie, eerlijk en auto altijd kundig nagekeken !

Service
Reinder Boersma (Vledderveen)
30-11-2018
8

Ben zeer tevreden met mijn toyota verso van 2007. Mede een resultaat van de prima service.

Service
Jurriën Leeffers (Nijeveen)
23-11-2018
8

Prima toyota dealer.

Service
Dick Gravesteyn
23-11-2018
10

Ik rij 45 jaar Toyota, 18 jaar bij vd Linde. Hier wil je niet meer weg. Betrouwbaar, goede service, klantvriendelijk. Je kan 100% op ze rekenen.

Service
W.L. Hibma (Steenwijk)
23-11-2018
10

Omdat we zeer tevreden zijn over de service en klantvriendelijkheid van deze Toyota garage.

Verkoop
R.M. van der Linde (Vollenhove)
23-11-2018
10

Vriendelijk personeel, wordt altijd netjes geholpen, inmiddels 3e lease auto daar besteld en in onderhoud.

Service
Ben de vries (Wolvega)
23-11-2018
9

Zeer goed vriendelijk en nehulpzaam.

Service
Dolstra (Steenwijk)
14-11-2018
9

Toyota van der Linde is een prima garage met vriendelijk en deskundig personeel, een goede service, en goede auto's.

Service
H. Talman
09-11-2018
10

Gastvrije ontvangst, klantvriendelijk en goede service. Wij komen zeker terug!

Service
André Leijten (Marknesse)
09-11-2018
9

Het is een deskundig bedrijf dat keurig op tijd werkt. Je wordt altijd gastvrij ontvangen, door zeer vriendelijk personeel. Altijd goed overleg bij uit te voeren werkzaamheden. Gewoon een top bedrijf.

Service
Linda meijer (Vinkega)
09-11-2018
10

Professioneel en welkom.

Service
Astrid Elzenaar (Oldemarkt)
02-11-2018
9

Zij staan altijd voor mij klaar, geven advies indien nodig; zijn bereid om kleine klusjes meteen te repareren. En ….. zij zijn enorm vriendelijk en gastvrij!

Verkoop
Jan Bernhard Visscher (Vollenhove)
29-10-2018
9

Adequate handelen en professioneel.

Service
j.boschma (steenwijk)
29-10-2018
9

Het is gewoon goed en vertrouwd.

Service
Dhr. J. de Vries (Heerenveen)
29-10-2018
9

Heel vriendelijk en mee denkend personeel en komen de gemaakte afspraken na. Prima bedrijf.

Service
Henk Koelma (Oldeholtpade)
17-10-2018
10

Ik ben al jaren klant bij deze dealer en heb alleen maar goede ervaringen opgedaan. Een dealer waar je vertrouwen in kunt hebben.

Service
ph kooij (nijeveen)
11-10-2018
9

Klantvriendelijk en zeer goed geholpen.

Service
Jane Weijers (De Bult)
11-10-2018
10

Ik vind garage van de linde , uitstekend . Wou dat alle garages zo waren.

Service
H.A.Jongman
11-10-2018
9

Vriendelihkheid en goede service.

Service
Mevr.Meijer
05-10-2018
10

Van der Linde Steenwijk is een zeer goede garage. Medewerkers zijn vriendeijke en betrouwbaar. De sfeer is ontspannen en de koffie staat altijd klaar.

Service
Caroline Bech (Noordwolde)
26-09-2018
8

Goed en degelijk!

Service
T. Ernst (Oldemarkt)
26-09-2018
9

Geweldig en eerlijk.

Service
Marieke (Slijkenburg)
13-09-2018
10

Erg prettige garage waar je je welkom voelt en je goed wordt geholpen.

Service
Westerdijk (Heerenveen )
13-09-2018
10

Al jarenlang zeer tevreden

Service
Cees van der Most van Spijk (Oldemarkt)
05-09-2018
8

wachtruimte niet zo gezellig

Service
Dhr. Uithol
05-09-2018
9

Goede service.Men is geduldig ook al weet ik dat ze het vaak druk hebben.Altijd oplossingsgericht en goed meedenken.

Service
A.Nijboer (Havelte)
05-09-2018
9

Ze verdienen dit cijfer

Service
Guus
29-08-2018
10

Alles is prima bij dit bedrijf, ik ben tot nu toe zeer tevreden.

Service
ter Horst H (steenwijk)
29-08-2018
8

wij zijn zeer tevreden

Verkoop
Jan de Wit (Fochteloo)
29-08-2018
9

De aankoop van een hybride Toyota aurus was voor ons nieuw. We kregen een goede uitleg van het hybride systeem. Het contact met de verkoper was heel open. Meerdere proefritten kunnen maken. Een redelijke inruilprijs voor onze vorige auto gehad. Kortom een goed gevoel bij deze dealer waarbij ook belangrijk is dat bij onderhoud vervangend vervoer aanwezig is.

Verkoop
Orsel
29-08-2018
10

Erg fijne dealer met ontzettend aardig en behulpzaam personeel.

Service
B & J Koning
29-08-2018
9

In alle opzichten een top garage!!

Service
PIT (WITTE PAARDEN)
29-08-2018
9

Vriendelijk, staan altijd voor je klaar. Prettige werklui.

Service
Dhr. Scholte
23-08-2018
9

het leven is niet perfect bij iedereen en elk bedrijf is er iets te verbeteren.maar van de Linde steek er met vlag en wimpel boven uit. services, vriendelijkheid, en kwaliteit zijn geweldig.

Service
Fam. Meering (Dalerpeel)
22-08-2018
10

Klant vriendelijk zeer goede service

Service
S. Mulder (Steenwijk)
15-08-2018
10

Je kunt er altijd terecht metje vragen en opmerkingen. Ze proberen je zo snel mogelijk te helpen. Vervangend vervoer is gratis en de prijs is in overeenstemming met het gebodene.

Service
Janny de Vries (Steenwijkerland)
15-08-2018
9

Sinds mensenheugenis (bij wijze van spreken) ben ik klant bij Van der Linde en ik kan niet anders zeggen dan dat ik altijd correct en netjes behandeld word. De koffie staat klaar en tijd voor een belangstellend praatje is er altijd bij Marcel. Dik tevreden dus!

Service
T. A. Haven
15-08-2018
10

Kundig en vriendelijk

Service
B. Veldhuizen. (Noordwolde.)
10-08-2018
8

Vriendelijke mensen en goede service.

Service
Cornelis Stam (Steenwijk)
08-08-2018
10

Klant is Koning, wordt snel geholpen, kan altijd terecht met vragen.

Service
Ruud Teunen (Havelte)
08-08-2018
9

Prima bedrijf. Goede service. Breng al bijna 20 jaar mijn auto voor onderhoud naar dit bedrijf. Denken met de klant mee.

Service
H.W. Wibbelink (Steenwijk)
02-08-2018
9

Al jaren zeer tevreden klant bij Van der Linde. Zeer prettige medewerkers in de showroom, bij de balie en in de werkplaats. Indien er onverwacht aandachtspunten tijdens onderhoudsbeurt naar voren komt, wordt hierover altijd telefonisch contact gezocht met de vraag wat te doen. Ook al is het antwoord altijd 'herstel het maar'.

Service
C.Kort (STEENWIJK)
01-08-2018
10

Als nieuwe klant vorig jaar hebben ze mij zo enthousiast gemaakt over de nieuw uitgebrachte CH-R dat ik ben over gegaan naar het merk Toyota.De auto bevalt me zo goed mede door de klantvriendelijke verkoper en baliemedewerkers. Ook de eigenaar zal nooit schomen om een praatje aan te gaan en een luistert oor te bieden.En dat is nu net wat klanten willen.Een dikke 10 met een griffel zeg ik daarom.

Verkoop
Dhr. Gaal
31-07-2018
10

Een top service en contact, vriendelijk, open en servicegericht

Service
Orsel (Steenwijkerwold)
31-07-2018
10

Al jaren klant bij Toyota van der Linde Steenwijk, betere dealers ben ik nog niet tegengekomen. Ik heb hier alleen maar goede ervaringen!

Service
Dhr. Kuiper (Tuk)
31-07-2018
9

Fijne garage waar je direct wordt geholpen

Service
Eisses (De blesse)
25-07-2018
8

Prima garage

Service
Herman Evers (Geesbrug)
25-07-2018
10

Vriendelijke mensen, die de tijd voor je nemen. Goede service.

Service
J H Kroes. (Lemmer )
25-07-2018
10

Goede ontvangst en een keurige afhandeling.

Service
M.G.Kandel Polak
24-07-2018
10

Toyota rijden past mij als een handschoen en mijn dealer sluit daar naadloos bij aan.

Service
Dhr. J. Katers
24-07-2018
9

Kan nooit 100 % zijn.

Service
S. De Pauw (Luxwoude)
19-07-2018
10

Een zeer hoog service verlenend top bedrijf, met vakkundige mensen en altijd even vriendelijk en hulpvaardig ongeacht de situatie, vraag en soort klant. Eerlijk over de staat van de auto, reparaties en advies. Nog nooit onverwachtse verrassingen gehad.

Service
J.Huisman (Steenwijk)
18-07-2018
10

Goede service, Vakmanschap, Klantvriendelijke behandeling!

Service
Beert Westerink (Wolvega)
11-07-2018
8

in orde

Service
J. Kleiker
09-07-2018
9

prima garage

Service
Hans Berkenbosch
09-07-2018
9

Klantvriendelijk en goede service

Service
N.Goeman (Boornbergum)
09-07-2018
10

Ik ben zeer tevreden over de service en de geleverde kwaliteit van deze garage. Problemen worden zonder gedoe volledig en goed opgelost. Men denkt mee en zorgt dat alles op zijn pootjes terecht komt.

Service
J.Niehof (Winsum Gr.)
27-06-2018
8

omdat ze het verdienen

Service
Paul Tienkamp (Wapserveen)
27-06-2018
10

Nette service,klantvriendelijke benadering(kent de klant), schappelijke tarieven.

Service
K.T. Dijkhuis (Nijeveen)
27-06-2018
10

Een autokopen en laten onderhouden doe je maar niet zo. Deze garage is op alle punten voorkomend en betrouwbaar.Altijd bereid om mee te denken in je wensen en zal hieraan altijd voldoen

Service
Mevr.T. de Weerd (Nijeveen)
27-06-2018
8

Goede service, klantvriendelijk en kundig, zoals dat hoort bij een Toyota auto.

Service
D. Zijlstra
27-06-2018
10

Altijd prima service, eerlijk, vriendelijk, oplossingsgericht. Goede ideeën en denken mee.

Service
M. Post
20-06-2018
9

Altijd meedenken naar een oplossing, vriendelijk, gezellig

Service
Dhr. Pereboom (Wolvega)
20-06-2018
8

Betrouwbaar, vriendelijk en goede service

Service
Ids van Hien (Steenwijk )
15-06-2018
10

Je word er vriendelijk en behulpzaam geholpen

Service
H. Ludwikowska (Steenwijk)
14-06-2018
10

Toyota Steenwijk: mensen zijn vriendelijk en behulpzaam

Service
W.J.Kooiman (Vledder)
14-06-2018
8

Deskundige en klantgerichte dealer, die zeer correct afspraken nakomt en je het gevoel geeft "gekend te worden."

Service
T Beeksma (Vollenhove)
13-06-2018
9

Gewoon tevreden ....gr

Service
P.Huisman (Steenwijk)
13-06-2018
10

Zeer goede service. Vakkundig en eerlijk advies.

Verkoop
Kees Rook (Marknesse)
13-06-2018
10

gewoon perfecte service en ook eerlijk met het informeren over de fouten die gemaakt zijn mbt tot levertijd

Service
Wiebe Feenstra (Zuidwolde)
08-06-2018
10

Perfecte service en vriendelijke, meedenkende medewerkers

Service
Martijntje Goudsmit (Wapserveen)
07-06-2018
9

Van der Linde Steenwijk blinkt uit in professionaliteit. Ze hebben een uitstekende werkplaats waar onderhoud en reparaties snel, vakkundig en niet te duur worden uitgevoerd. Heel prettig. Verder zijn de mensen achter de balie vriendelijk, ze weten hoe je heet en kennen de historie van je auto. De baas van Van der Linde, Marcel, is nooit te druk om even te vragen hoe het met je is, met je familie etc. Want hij kent je. Dat is fijn.

Service
AGK (Feanwâlden)
06-06-2018
10

Top bedrijf, vriendelijke, met de klant meedenkende medewerkers en geen kapsones! Een bedrijf die ik een ieder aan kan raden!

Verkoop
Janny buitenga (Wolvega)
06-06-2018
8

Het ligt bij mijn woonplaats en als er wat aan mijn auto mankeert kan ik zo heen.

Service
W.L. Hibma (Steenwijk)
01-06-2018
10

Als er een probleem(pje) is met mijn Toyota, kan ik altijd langskomen en wordt er zo spoedig mogelijk iets aan gedaan. Niets dan lof over hun service !

Service
Familie Haanstra (Vledderveen)
30-05-2018
10

Altijd behulpzaam en correct en soms met een grap over bepaalde mankementen kunnen overleggen.

Service
Gutjens (Ruurlo)
29-05-2018
10

Het is een gezellig team. Ze kennen de klanten persoonlijk en denken altijd mee.

Service
Robin (Steenwijkerwold)
29-05-2018
9

Zeer goede service, klantvriendelijk en altijd een persoonlijke benadering naar de consument toe!! Breng mijn auto met een goed gevoel naar Toyota van der Linde in Steenwijk!!

Service
André Huitenga (Groningen)
29-05-2018
10

Een betrouwbaar bedrijf waar je gewoon goed geholpen wordt. Als er wat is, kan je altijd langskomen.

Service
Henk Koelma (Oldeholtpade)
24-05-2018
10

Ik ben al jaren klant bij Van der Linde en zeer tevreden hoe ik daar wordt behandeld.

Verkoop
Jan From (Wolvega )
23-05-2018
8

Zoals ik het tot nu tot heb ervaren , is het een bedrijf van ik aan iedereen kan aanbevelen , en dat heb ik inmiddels ook al diverse malen gedaan

Service
Corina Elzenaar (Zuidveen)
17-05-2018
9

Altijd goede uitleg en service. We komen er al jaren naar zeer grote tevredenheid.

Service
Gerrit Bunk (Emmeloord)
16-05-2018
10

Klantvriendelijk en altijd uiterst correct .

Service
Henk Janssen (Steenwijk)
16-05-2018
10

Goede open sfeer.Vakmanschap en hulpvaardig.Kleine "dingetjes" worden vaak kosteloos afgehandeld.

Service
Herman Evers (Geesbrug)
16-05-2018
10

Goede service en prettige samenwerking met de mensen. Klant staat centraal.

Verkoop
Renso van Bergen (Steenwijk)
16-05-2018
10

Een garage waar het personeel je prettig ontvangt en een goede en ontspannen sfeer heerst.

Verkoop
L. de Wagt (Tuk.)
09-05-2018
10

Goede kennis van zaken. Heldere uitleg wat mogelijk is. Goede service. Vriendelijke mensen, die tijd voor je hebben. Er wordt je niets opgedrongen. Het scheppen van een vertrouwensband.

Service
G miggels
04-05-2018
10

Goed vriendelijk personeel met veel kennis

Service
b.de vries (wolvega)
04-05-2018
9

prima garage,goede afhandeling door vakkundig personeel.De koffie is goed en daar wordt altijd voor gezorgd.

Service
Wieneke Wachter (Zwolle)
02-05-2018
10

De reparaties worden altijd prima uitgevoerd.Het onderhoud wordt altijd conform de afspraken uitgevoerd.Ik zelf word altijd correct en vriendelijk te woord gestaan. En er is altijd even tijd voor een praatje en een kopje koffie.

Service
Benita
02-05-2018
10

Zeer fijne garage. Vriendelijke mensen en niet duur. Erg tevreden. Persoonlijk contact, ze kennen hun klanten. Mocht de auto tussendoor iets hebben dan word er meteen naar gekeken(bijv. Kapotte zekering). Dit komt natuurlijk bijna niet voor, want Toyota's zijn gewoon supergoede auto's.

Service
Dhr A.Swart (Wolvega)
26-04-2018
8

Heel fijn dat ik werd gebeld - ik was de afspraak vergeten.

Verkoop
R. Gaal
25-04-2018
10

11aardig, vriendelijk en deskundig.

Service
J.Gaal
25-04-2018
10

goede service

Service
G. Eringa (Steenwijkerwold )
05-04-2018
9

Plezierige sfeer, goede afspraken, korte lijnen

Service
Gerard
05-04-2018
10

Omdat men gewoon goed werk levert en een klant weet te waarderen.

Service
Henk M (Dalfsen)
04-04-2018
9

Prima garage, correcte behandeling.

Service
d. bottinga
04-04-2018
8

gewoon geen klachten en altijd correct behandeld

Service
Egbert Bijker (Meppel)
04-04-2018
9

Een goede zorg voor mijn auto en vriendelijk mensen en altijd tijd voor een praatje dus niets aan op te merken

Service
H.W. Wibbelink (Steenwijk)
03-04-2018
9

al jarenlang ervaar ik bij dit bedrijf een goede service en klantgerichtheid. Daarom van mijn zijde meer dan een goede klanttevredenheid.

Service
Gerard Zwerver (Nijensleek)
28-03-2018
9

Toyota vd Linde is een prettig en familiar bedrijf weinig verloop in het personeel.Het personeel in zeer attent en meedekend zodat de hoogte van een reparatie niet tegen valt.Het is kenmerkend dat ik en mijn twee zoon's ,mijn dochter en schoondochter al jaren naar tevredenheidToyota rijden en een goedgevoel hebben bij Van der Linde. Alleen zouden wij een Familie korting zeer op prijs stellen...

Service
Linda Meijer (Vinkega )
28-03-2018
10

Betrouwbaar en servicegericht

Verkoop
Mevr. G.Mooiweer (Vollenhove)
28-03-2018
10

perfecte dealer

Service
Familie smook
07-03-2018
8

vriendelijk en behulpzaam personeel.

Service
G. Dolstra
28-02-2018
10

Altijd goede service en altijd bereikbaar als het nodig is!

Service
G.Mooiweer (Vollenhove)
23-02-2018
9

vakmensen en vriendelijk

Service
B.Boelens (Steenwijkerwold )
21-02-2018
10

Correct en netjes

Service
Dhr. R.C. van Westen (Heerenveen)
16-02-2018
9

Ben zeer tevreden over de behandeling van auto en klant

Service
Hr. John Veldhuis (Steenwijk)
07-02-2018
10

sinds 1983 al trouwe klant van deze dealer, zowel in Kolderveen als ook in Steenwijk. nimmer een bemerking en altijd een geweldig Team voor mij klaar geweten.Ik hoop nog jaren deze relatie te mogen hebben.

Service
J B.Kemper (Tuk (Steenwijk))
17-01-2018
9

Staan direct klaarstaan. Altijd vriendelijk.

Service
Mevr.v.d.Berg-v.d.Ven (Vledderveen Dr.)
10-01-2018
10

zeer klant vriendelijk

Service
U. Bruseker (Noordwolde)
04-01-2018
9

Ze zijn correct en betrouwbaar.

Verkoop
Anoniem
28-12-2017
10

Ze staan altijd voor je klaar. Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk en goede service. En de koffie/thee staat altijd klaar.

Service
Anoniem
28-12-2017
10

ongedwongen sfeer en prima service.

Service
Anoniem
20-12-2017
10

Goede service en zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
14-12-2017
9

goede en vriendelijke garage

Service
Anoniem
13-12-2017
9

Van der Linde is een no-nonsens dealer. Geen opsmuk, niet moeilijk doen, afspraken nakomen en met zeer goede kwaliteit.

Service
Agnes de Bruin-Jansen (Vledder)
13-12-2017
10

Omdat we er altijd goed en vriendelijk geholpen worden. Wij wonen buiten Steenwijk en als het nodig is krijgen we zelfs altijd gratis een leenauto mee als we geen tijd hebben om te wachten. Dat hebben we wel eens anders mee gemaakt bij andere dealers.

Service
L Dassen (Steenwijjk)
13-12-2017
9

misschien wel

Service
H.Dijkgraaf (Vledder)
07-12-2017
10

Goede garage met deskundig personeel. Ze hebben mij zeer goed geholpen met pech net voor mijn vakantie en het was top druk. Komen er al jaren en zijn zeer tevreden.

Service
j van benthem (blankenham)
06-12-2017
10

altijd vriendelijk en behulpzaam goede uitleg

Service
Harry van Dijk (Nijeveen)
06-12-2017
10

Prima ontvangst en zeer correcte afhandeling.

Service
Klaas van den Broek (Tuk)
22-11-2017
9

betrouwbaar en denken altijd mee

Service
Ina Heinen (Steenwijk)
22-11-2017
9

Goeie service, vriendelijk personeel.

Service
Klaas Zeefat
10-11-2017
9

Zeer bekwaam op hun vakgebied

Service
K.Venema (Steenwijk)
08-11-2017
8

Correcte en vlotte bediening en advies

Service
Anoniem
08-11-2017
9

Vriendelijkheid

Service
Dhr. J. de Vries (Heerenveen)
08-11-2017
9

Prima service. Heel vriendelijk personeel. Afspraak is afspraak.

Service
Gerrit Bunk (Emmeloord)
01-11-2017
10

Klant vriendelijk geen poespas altijd een praatje . Een garage naar mijn hart !!!!!

Service
F,M.Doorten (Waqpserveen)
01-11-2017
9

Bedrijf met kennis van zaken en zeer gemoedelijke medewerkers

Service
Anoniem
26-10-2017
10

HEEL TEVREDEN OVER DE DESKUNDIGE REPARATIE'S

Service
J.A.Bruinenberg (Steenwijk)
25-10-2017
9

Goede garage komen afspraken altijd na

Service
B. Koopmans (Wolvega)
25-10-2017
8

Ik word daar altijd vriendelijk geholpen en vooraf krijg je te horen wat de klus gaat kosten. Ik ben erg tevreden over deze dealer.

Service
Dhr. S De Pauw (Luxwoude)
25-10-2017
10

Zeer nette en vriendelijke dealer. Altijd eerlijk en oprecht. Niets is te gek en er wordt altijd met de klant meegedacht. Zowel onze lease auto als privé auto komt hier vandaan en er wordt geen onderscheid gemaakt in het type klant. De prijzen zijn gunstig en er wordt niets gedaan zonder overleg, dus nooit achteraf verrassingen.

Service
Anoniem
25-10-2017
10

Ik rij 46 jaar Toyota en ervaar sinds 17 jaar: "Van der Linde in Steenwijk is een betrouwbare, deskundige en zeer klantvriendelijke dealer. Ze laten je nooit in de steek, zjin zeer servicegericht, zowel receptie, leiding als de monteurs. En dan natuurlijk de auto's zelf. Wie wil er nou geen Toyota?

Service
Andre van den Akker (Giethoorn)
25-10-2017
9

Prima service, vriendelijke ontvangst, toegestaan in de werkplaats met de monteur te overleggen.Steeds geduld om uitleg te geven en te herhalen ,kosteloos, betreffende de vele functiesvan de auto.

Service
Henk Koelma (Oldeholtpade)
18-10-2017
10

We zijn al jaren klant bij deze dealer en rijden al meer dan 40 jaar in een Toyota. We worden steeds zeer prettig en correct behandeld .

Service
E.J.van de Weg (Haarlem)
18-10-2017
9

Staan alijd voor je klaar en zijn altijd bereid je van dienst te zijn.

Service
Dhr. T. Zaal (Zuidveen)
05-10-2017
10

ik heb vertrouwen in dit bedrijf, goede afspraken en nakomingen. En zo er al iets is wordt dit terstond verholpen.

Verkoop
Ids van Hien (Steenwijk )
06-09-2017
10

Ze zijn er zeer vriendelijk en behulpzaam .Af spraken correct afhandelen .Het garage personeel behulpzaam en zeer vriendelijk

Service
W. Slingerland (Barendrecht )
31-08-2017
10

Professioneel, eerlijk en vriendelijk.

Service
M.G. Kandel-Polak (Vledder)
30-08-2017
10

Betrouwbaar en afspraken nakomend

Verkoop
Dhr.S.Kampherbeek (Heerenveen)
25-08-2017
10

Een vriendelijke,eerlijke,vertrouwelijke garage. Goede en vriendelijke monteurs.Koffie staat altijd klaar.

Service
Dhr v.Helden (Oosterstreek)
23-08-2017
8

Vriendelijk , vertrouwde garage,

Verkoop
Anoniem
23-08-2017
10

Prettige garage. Personeel denkt mee over onderhoud van de Verso. 8 jaar in de Verso gereden en geen enkele storing gehad in150000km.

Service
Rens van Bergen (Steenwijk)
23-08-2017
10

Uitstekende dealer, goede sfeer, prettige mensen, gemoedelijk.

Verkoop
Anoniem
23-08-2017
10

Vriendelijk personeel, service gericht, emphaties.

Service
A.
16-08-2017
8

Bevalt goed

Service
Gerrit & Gertien Vloedgraven-Schutte (Ter Apel)
15-08-2017
10

Eigenaar en team Van der Linde bieden ons sinds 2000 alle service en diensten die wij zouden verwachten van onze autodealer, en meer! Wij vertrouwen blindelings op de auto's, leveranties, beurten en controles. In uitzonderlijke situaties van storingen en schades heeft Van der Linde ons uitstekend geholpen, altijd tegen een acceptabele prijs.De persoonlijke aandacht in alle contacten stellen wij zeer op prijs!

Service
Anoniem
10-08-2017
10

Werkelijk een geweldige garage. Altijd bereid om mee te denken en de wensen van de klant te vervullen.

Service
Anoniem
09-08-2017
8

Goede garage, service helemaal in orde, vriendelijke klantbenadering.

Verkoop
Jan en Betty van der Worp (de Blesse)
07-08-2017
9

De service en de gastvrijheid is er prima.Ik had dit voor dat ik de garage had bezocht ook gehoord.En was er benieuwd naar.Nu,deze informatie klopte dus.Vandaar de aankoop van mijn Toyota AYGOBen er blij mee.En zal deze garage zeer zeker aan bevelen.

Verkoop
J.H.Kroes (Lemmer )
07-08-2017
10

Vriendelijke ontvangst,en een goede indruk van het bedrijf.

Verkoop
A. Steegstra (Steenwijk)
02-08-2017
9

Hulpvaardig en deskundig personeel

Service
Mevr
02-08-2017
9

Vriendelijk en goed geholpen

Service
H.de Boer (Steenwijk)
02-08-2017
10

Prettig bedrijf met behulpzaam personeel

Verkoop
W. Dijkstra (Wolvega)
02-08-2017
8

Zeer vriendelijk en een keurige behandeling.

Service
Anoniem
26-07-2017
10

Buitengewoon tevreden

Service
Beert Westerink (Wolvega)
26-07-2017
10

klantvriendelijk, prettig personeel, prima wachtruimte

Verkoop
C.Kort (STEENWIJK)
25-07-2017
10

Toegankelijk bedrijf. Mij verrast toen ik iets eerder kwam voor een vraag en de auto kant en klaar onder een doek klaar stond. Dit had verkoper bedacht samen met mijn vrouw. Gewoonweg... geweldig..

Verkoop
Henny van Houten (Scheerwolde)
24-07-2017
9

Klantgericht. Vriendelijk. Deskundig.

Service
Westerdijk (Heerenveen)
24-07-2017
10

Geweldig bedrijf waar wordt gedacht in oplossingen voor de klant. Altijd vriendelijk en hulpvaardig

Verkoop
Anoniem
20-07-2017
9

Ben zeer tevreden over deze garage

Verkoop
J.van Hove (Frederiksoord)
13-07-2017
10

Het zijn nuchtere mensen, vaklui, klantgericht, geen geleuter, redelijk met prijzen/werkuren, afspraak is afspraak.

Verkoop
Peter Huijbers (Vledder)
12-07-2017
10

Prima dealer, perfecte service en zeer klantvriendelijk.

Service
Anoniem
12-07-2017
10

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Vragen worden duidelijk en correct beantwoord

Service
E. Rozendal (Steenwijk)
12-07-2017
8

Op een goede manier geholpen, om later in de week de auto nogmaals te brengen(afspraak) en deze te repareren.
Goede uitleg over de reparatie.
Vriendelijke vakmensen!

Service
M Kok (Zuidveen)
30-06-2017
10

vakkundig service gericht duidelijk eerlijk en vriendelijk

Verkoop
Paula Bierma
26-06-2017
9

Omdat ik altijd prettig wordt geholpen, alle tijd, ruimte voor vragen. Lekkere koffie en goede adviezen. En uitstekende service.

Service
Anoniem
21-06-2017
10

Service gericht, komen afspraken na en geven op tijd aan wanneer er kosten zijn.

Verkoop
Anoniem
20-06-2017
10

Erg vriendelijke personeel! Bij deze garage ben je geen nummer, je wordt hier uitstekend behandeld.

Service
Anoniem
14-06-2017
9

Fijn bedrijf. Verwacht geen gelikte verkopers maar pure Steenwijkse eerlijkheid. De auto wordt prima onderhouden tegen zeer redelijke prijs. En dan ook nog eens helemaal schoon afgeleverd.
Kortom: zo hoort het!

Service
Dhr. A. Huisman (Steenwijk)
14-06-2017
8

Vanwege jaren lange ervaring en goede service

Verkoop
Egbert Bijker (meppel)
08-06-2017
10

Een mooie en net bedrijf en met vriendelijke mensen en goede vakmensen










Wij zijn zeer tevreden over het auto Bedrijf Van der Linde B.V Te STEENWIJK Wat ook nog een mooie uitstraling heeft We zijn zeer blij met ons nieuwe auto C-HR TOYOTA met alles er op en er aan Met dank aan de reclame waar we de auto op hebben gezien De C-HR heeft een mooie uitstraling Mijn vrienden vinden het ook een mooi auto

Service
Mevr. J.C. Smit (Steenwijk)
07-06-2017
10

Voor mijn jarenlange ervaring met dealer v.d. Linde heb ik niets dan lof. De klantvriendelijkheid en de accurate behandeling kunnen wat mij betreft niet beter. Ik ben ervan overtuigd dat ik volledig op deze dealer kan vertrouwen.

Service
Lammert Dassen (Steenwijk)
07-06-2017
9

Bij v.d.Linde Steenwijk wordt je gewaardeerd als klant en vriend beide.

Service
Agnes de Bruin-Jansen (Vledder)
07-06-2017
9

Van der Linde Steenwijk is een heel prettige garage. Heel behulpzaam en vriendelijk en de service is geweldig.

Verkoop
Mw. Emmens (Steenwijkerwold)
31-05-2017
9

Zeer correct; no nonsens; persoonlijke interesse; deskundig en uitermate vriendelijk en behulpzaam!

Service
Henk Koelma (Oldeholtpade)
29-05-2017
10

Ik heb al jarenlang ervaring met v.d. Linde Steenwijk. Dit bedrijf komt steeds zeer betrouwbaar en dito klantvriendelijk over.
Een aanrader!

Service
Paul Tienkamp (Wapserveen)
29-05-2017
10

Klantvriendelijk, denkt mee, redelijke tarieven.

Service
Anoniem
19-05-2017
10

zeer goed bedrijf altijd even vriendelijk

Service
Jan Broekhuis (Steenwijk)
17-05-2017
9

zeer betrouwbaar en je weet waar je aan toe bent.
ze verdienen een 10 ik ben karig en geef ze een 9

Service
G van Buiten
15-05-2017
9

vriendelijke ontvangst en ze doen wat ze zeggen.

Service
Klaas van den Broek (Tuk)
11-05-2017
9

ze zijn klantvriendelijk en eerlijk.

Service
Fam. westenbrink (ruinerwold)
11-05-2017
10

Het maakt niet uit waarvoor je belt of komt. Alles is daar goed geregeld . TOP bedrijf

Service
mevr Gaal-Orsel (Steenwijk )
10-05-2017
10

Zeer vriendelijke mensen, die me precies vertellen wat ik wil weten. Kom achteraf nooit voor "verrassing " te staan.

Service
Anoniem
10-05-2017
9

Prettige omgang en goede service

Service
Anoniem
03-05-2017
10

Vanwege de prettige behandeling, het is altijd goed

Service
Mevr. W. Wachter (Zwolle)
03-05-2017
10

Ik word altijd snel, efficient en kwalitatief prima geholpen.
Een kleine garage met gelukkig nog een hele fijne sfeer, waar er altijd aandacht is voor de klant.

Service
Anoniem
03-05-2017
8

alle afspraken zijn nagekomen en uitgevoerd

Verkoop
Martin de Vries (Wolvega )
03-05-2017
10

Vriendelijk, goede service en duidelijk

Service
Anoniem
03-05-2017
8

Altijd een goede service en zeer behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
03-05-2017
9

Recht toe recht aan mentaliteit, correct in onderhoud, garantie is garantie, acceptabele prijs bij aanschaf auto. Bij problemen wordt er direct gekeken en niet gezegd kom volgende week maar. En tevreden met Toyota als auto.

Service
Jos van den Nouland (Steenwijk)
03-05-2017
10

Bij Van der Linde Steenwijk B.V. in Steenwijk word ik altijd zeer correct en persoonlijk ontvangen. Ze staan open voor een praatje, uiteraard over auto's maar ook over andere onderwerpen. De koffie staat altijd klaar. Reparatie vragen kunnen, indien de capaciteit het toelaat, ook wel eens tussendoor worden opgepakt. De kwaliteit van de werkzaamheden is in al die jaren dat ik er klant ben, altijd uitstekend geweest en ik heb er altijd een goed gevoel over gehad. Echt aanbevolen!

Service
Anoniem
02-05-2017
9

fijne garage, correcte en vriendelijke medewerkers

Service
Anoniem
26-04-2017
9

Betrouwbaar
Eerlijk
Je wordt behandelt als een klant is koning

Service
Mevr.v.d.Berg-v.d.Ven (Vledderveen Dr.)
26-04-2017
9

goede en correcte hulp

Service
Dhr. F. Gresnich (Bedum)
19-04-2017
10

Ook deze keer ben ik weer vriendelijk geholpen en kan mijn auto de volgende 15.000 kilometer weer vooruit. Ik heb ze deze keer een grote pot snoepjes cadeau gedaan omdat zij het elke keer hun werk zo goed doen.
Ga zo door Toyota van der Linde Steenwijk

Service
Mevr. Kroon (Sneek)
12-04-2017
9

Dit garagebedrijf is betrouwbaar, kundig en klantvriendelijk...

Verkoop
Ruud Huijerman (Steenwijk)
06-04-2017
10

Ik kom er al jaren en word altijd hartelijk welkom geheten. Koffie wordt aangeboden en ontspannen sfeer. Niet het gevoel dat iets opgedrongen wordt. Ik kom er graag.

Service
Anoniem
05-04-2017
10

Auto voor een grote beurt en apk keuring gebracht. Zoals gebruikelijk prima service gehad, beurt keurig afgehandeld en de auto netjes en op tijd afgeleverd. Helemaal tevreden en kunnen er weer een jaar fijn mee rijden. Graag tot de volgende keer.

Service
Anoniem
05-04-2017
9

Klantvriendelijk, behulpzaam, hanteren juiste prijzen, laagdrempelig.

Service
Anoniem
29-03-2017
9

Prima service, altijd behulpzaam, vriendelijke ontvangst

Service
Anoniem
28-03-2017
8

Goed bedrijf dat doet wat er is afgesproken en goede communicatie

Service
Anoniem
23-03-2017
10

Vriendelijke medewerkers goede en snelle service kan niet beter!

Service
Anoniem
23-03-2017
9

zeer tevreden met de werkzaamheden en een prettige behandeling van deze deskundige dealer

Service
Peter Huijbers (Vledder)
23-03-2017
10

Prima dealer, we worden altijd snel en correct geholpen door bijzonder vriendelijke medewerkers. Zonodig staat er altijd een leenauto klaar en de koffie smaakt ook goed! Reparaties en onderhoudsbeurten worden goed uitgevoerd. Dus al met al zeer tevreden.

Verkoop
Anoniem
09-03-2017
10

Klantvriendelijk en zeer bekwaam

Service
Anoniem
08-03-2017
10

Gewoon goed, zeer prettig bedrijf en je wordt prettig geholpen.

Service
Roelof Krikke (Kalenberg)
02-03-2017
10

Ze komen altijd netjes hun afspraken na. De persoonlijke benadering is prettig.
Werkzaamheden worden goed en deskundig uitgevoerd.

Verkoop
Mike Iribuka (Steenwijk)
01-03-2017
10

Vriendelijk,eerlijk en neemt genoeg tijd voor de klant

Service
Harry van Dijk (Nijeveen)
24-02-2017
10

Goede ontvangst, prima service; komen de afspraken na.

Service
J. Hennekes (Noordwolde)
22-02-2017
9

Deskundig; vriendelijk; ontvangst geen wachttijd; bij de reparatie wachten geeft een leestafel en koffie.

Verkoop
Dieta Martens (Nijeveen)
21-02-2017
10

Zeer klantvriendelijk, oplossingsgericht, komen afspraken na.
Altijd tijd voor een praatje en een kopje koffie!
Het is daar gewoon gezellig!

Service
J.A. Bijker (Eesveen)
15-02-2017
10

aanbevelenswaardige garage met correcte afhandeling kortom met service hoog in het vaandel !

Service
Anoniem
15-02-2017
9

Klantgericht en zeer vriendelijk , doe maar gewoon metaliteit. Erg tevreden over deze garage

Service
Herman Lelieveld (Oosterstreek)
14-02-2017
10

Prettige en vriendelijke ontvangst en er werd direct met de werkzaamheden begonnen zodat de wachttijd tot een minimum is beperkt.

Service
R.Boele (Lelystad)
25-01-2017
10

Fijne garage, personeel is vriendelijk en geeft eerlijke informatie over de gedane werkzaamheden.

Service
Anoniem
18-01-2017
8

Altijd direct geholpen en zijn klantvriendelijk.

Service
Gery (Steenwijk)
13-01-2017
9

gewoon zo doorgaan

Service
W.Heming (Vledder)
12-01-2017
10

schoonheid van receptie en garage werkplaats, schone kleding van monteurs, wijze van omgaan met mijn auto,afhandeling etc.

Service
J.Brouwer (Steenwijk)
27-12-2016
10

vriendelijk

Service
Cees Beek (Steenwijk)
21-12-2016
8

Klantvriendelijk en flexibel

Verkoop
Anoniem
15-12-2016
9

Een bedrijf waar je je welkom voelt, waar service en klantvriendelijkheid erg belangrijk zijn!

Verkoop
Anoniem
09-12-2016
8

Uitstekende service, en goede communicatie

Service
Gijsbert Uithol (Steenwijk)
07-12-2016
8

Vriendelijk, behulpzaam en meedenken met mijn wensen. Geduld en goede uitleg en advies. Prijzen zijn zoals besproken. Nooit verrassingen qua rekeningen. Men heeft liefde voor vak.

Service
Anoniem
30-11-2016
10

Ik ben blij met de deskundigheid, de vriendelijke benadering en het op (allerlei gebieden) meedenken, wat ze doen bij Toyota in Steenwijk. Ik wil het adres iedereen aanraden.

Service
Dijkslag (Oldemarkt)
30-11-2016
10

Altijd goed behandeld

Service
Anoniem
18-11-2016
9

Vriendelijk personeel, goede service en voor een dealer niet duur

Service
Dick Gravesteyn
26-10-2016
10

Ik rij al ruim 45 jaar Toyota en heb veel garages gehad door verhuizingen in de loop der jaren. Bijna alle garages waren goed. Sinds 16 jaar bij Van der Linde Steenwijk, deze steekt met kop en schouders boven alles uit. Deze mensen zijn goed in hun vak, zeer klantvriendelijk, ze staan altijd voor je klaar. Je komt als het ware thuis. Mijn Toyota Camry en de Toyota van mijn vrouw laten ons nooit in de steek, dat doet van der Linde ook niet.

Service
E.J.v.d.Weg (Spaarndam)
26-10-2016
8

Omdat hij voor mij een betrouwbaar adres is.

Service
0 Stadman (Noordwolde)
10-10-2016
10

Een goede betrouwbare garage met deskundige medewerkers.
Nooit geen problemen mee.

Service
G. de Boer (Mildam)
30-09-2016
10

Zowel telefonische als live contacten zijn vriendelijk. Hartelijke mensen.

Service
Jane Weijers (Steenwijk )
07-09-2016
9

Zeer vriendelijk . Koffie staat altijd klaar.

Service
Henk Bouwhuis (Oldeberkoop)
24-08-2016
9

Prettige behandeling, goede service, geven gevoel en vertrouwen van hun vakmanschap.
Denken met je mee wat de beste oplossing is voor jouw probleem.

Service
B Westerink (Wolvega)
24-08-2016
8

een 8 is ruim voldoende, 9 en 10 is niet haalbaar

Service
Anoniem
17-08-2016
9

Vriendelijk,goede uitleg reparaties en netjes en schoon

Service
L Dassen (Steenwijk)
03-08-2016
9

omdat je altijd correct en zeer.zeer vriendelijk wordt geholpen

Service
F. Heinen (Steenwijk )
27-07-2016
9

Klantvriendelijk, goede service.

Service
m
27-07-2016
10

Betrouwbaar. Afspraak is afspaak. Klantvriendelijk, gezellige wachtruimte en de koffie staat klaar zelfs altijd een koekje er bij. Alle medewekers zijn vriendelijk en gastvrij.

Service
K.T. Dijkhuis (Nijeveen)
27-07-2016
10

Vriendelijke ontvangst en heel correct. wat kan ik hier nog aan toevoegen? Ga naar deze dealer en beleef de sfeer in de garage!

Service
Ferdinand Gresnich (Bedum)
25-07-2016
10

Ik ben erg blij dat ik hier mijn auto in onderhoud heb. Wie wil er nu geen dealer hebben waar hij of zij onbezorgd de auto kan achterlaten en ook als het een keer erg veel haast heeft ze tijd voor je maken. Het zijn echt vakmensen en ze denken met je mee.
Daarnaast is de aftersales service ook prima.

Service
P de Boer (Wolvega)
25-07-2016
9

Persoonlijke benadering, goede sfeer , kundige medewerkers

Service
Anoniem
19-07-2016
9

kundige mensen, vertrouwen en aandacht

Verkoop
Mevr. J.C. Smit (Steenwijk)
19-07-2016
10

Klantvriendelijke en zeer correcte behandeling..kan geen negatieve punten bedenken..

Service
L.Kok (Steenwijk)
12-07-2016
9

om dat ik zeer tevreden ben over de uitvoering en de service van de Toyota garage.

Service
Henk Kolk (Steenwijk)
06-07-2016
8

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Nooit problemen. Werkzaamheden op afgesproken tijd gereed.

Service
Anoniem
06-07-2016
8

Zeer klantvriendelijk en hulpvaardig. Denken mee in oplossingen, Goede kwaliteit van werk en niet te duur

Service
Paul Tienkamp (Wapserveen)
06-07-2016
10

Klantvriendelijk, duidelijk

Service
fam. Leeffers (Nijeveen)
01-07-2016
9

Goede service
Persoonlijk contact
Afspraak is afspraak
Betrouwbaar

Service
Anoniem
01-07-2016
8

Prima service. Vriendelijk en kundig personeel.

Service
Dhr. T.M. Jansma (Steenwijk)
30-06-2016
10

Prima service gerichte dealer. Auto op tijd klaar volgens afspraak, prijs opgave correct. Deze dealer denkt mee met de klant voor de juiste oplossing tegen de juiste kosten.

Service
Anoniem
29-06-2016
9

De garage is erg prettig, behulpzaam en bereid om me te helpen.

Verkoop
Anoniem
29-06-2016
10

onderhoud goed,makkelijk afspraken maken,vriendelijk,in nood lamp,ruitenwisser of iets anders verhelpen;geen probleem.

Service
H.C.M.van Berkel (Joure)
29-06-2016
6

Wat ik al eerder zei,het eindresultaat maakt voor mij weinig verschil

Service
Anoniem
28-06-2016
8

service

Service
Ada Doggen-Lucas (Wapse)
17-06-2016
10

Ik heb geen verstand van auto s. Ik word zeer goed geholpen. De apk keuring wordt goed uitgevoerd. Ik word niet op kosten gejaagd, doordat er niets gedaan of vervangen wordt, wat niet nodig is. Vriendelijke mensen. Als ik wacht tot de auto klaar is, kan ik koffie of thee drinken zoveel ik wil. Dat wordt mij ook geregeld aangeboden. Er liggen tijdschriften en boeken om de tijd te verdrijven.

Service
J.Huisman (Steenwijk)
17-06-2016
10

De prijsafspraak viel mee! de koffie staat altijd klaar,er wordt goed naar je geluisterd en gezocht naar de beste oplossing
kleine problemen worden onmiddellijk verholpen.

Service
Roelof Krikke (Kalenberg)
15-06-2016
10

flexibele opstelling m.b.t. 45.000 km afspraak die plotseling niet door kon gaan vanaf mijn kant, maar ben toch nog op dezelfde dag geholpen.

Verkoop
Obbema W.H.D. (Wolvega)
15-06-2016
8

niet opdringerlijk- dealer komt bij mij betrouwbaar over

Service
Anoniem
10-06-2016
10

Vriendelijk, klantgericht. goede service.

Service
Anoniem
10-06-2016
9

Klantvriendelijk en goede service

Service
T Beeksma (Vollenhove)
09-06-2016
9

Zo als ik zeg ik heb een goed gevoel bij deze dealer ik zal altijd deze garage aan bevelen gr

Service
Dhr. P.H.Kooij (Nijeveen)
09-06-2016
9

zeer klantvriendelijk en goede service en prettig mee te praten

Service
Henk Koelma (Oldeholtpade)
08-06-2016
10

Onderhoud wordt correct uitgevoerd op het moment dat het mij past.
Ik ben al jaren klant bij deze dealer en mijn vertrouwen is nog nooit geschaad.

Service
R. Gaal-Orsel (Steenwijk )
02-06-2016
10

Ik rijd al 41 jaar tot volle tevredenheid in een Toyota en word bij deze garage altijd vriendelijk en correct behandeld!

Service
Gerrit Bunk (Emmeloord)
25-05-2016
10

Heel klantvriendelijk . Hier wordt je nog als klant behandeld .

Service
Klaas de Raad (Havelte)
25-05-2016
9

Prettig contact en uitstekende service

Service
Anoniem
19-05-2016
8

8 is ruim voldoende maar houd de spanning er in voor hoger

Verkoop
Ton Winkel (Havelte)
17-05-2016
9

klantvriendelijke en serieuze benadering, zakelijk met een gemoedelijke aspect

Service
W.Heming (Vledder)
13-05-2016
9

vakmanschap,gastvrijheid,uitleg, meer dan je van een garage zou verwachten.

Service
J beute (Steenwijk)
11-05-2016
8

Vlotte makkelijke mensen.

Service
AGK (Feanwâlden )
04-05-2016
10

Deze mensen denken en voelen met de klant mee. Mensen blijven eerlijk en gewoon zonder kapsones. Een echte aanrader!

Verkoop
Joke (Hoogezand )
04-05-2016
10

Zeer vriendelijk, uitgebreid geïnformeerd. Namen de tijd voor mij!

Service
dhr. Wibbelink (Steenwijk)
04-05-2016
9

Vriendelijke en kundige medewerkers, meedenkend, bellen indien tijdens de afgesproken werkzaamheden onverwacht andere punten naar voren komen. Dit ivm kosten en tijd/moment van uitvoering.

Service
Jan Broekhuis (Steenwijk)
29-04-2016
9

dit is een vertrouwd adres met vakkundige medewerkers

Service
Bert Katers (Steenwijk)
29-04-2016
9

Prima bedrijf, vakmanschap en betrouwbaar.

Service
Anton Tuininga (BEDUM)
29-04-2016
8

zeer tevreden

Service
Anoniem
29-04-2016
8

Goede service, korte lijnen, prettige sfeer

Service
Peter Huijbers (Vledder)
29-04-2016
10

Prima dealer, worden altijd correct behandeld. Service is heel goed, nog nooit iets te klagen gehad. Koffie staat altijd klaar!

Service
Zora Gutjens (Tilburg)
22-04-2016
10

Super behulpzame vakmannen. Meedenkend, geven alle uitleg en nemen hiervoor alle tijd. Kopje koffie is mogelijk en zelfs last minute een leenauto was geen probleem. Ze controleren de hele auto en kijken naar mij als persoon en het gebruik van de auto. Ze overleggen als ze extra kosten moeten maken. Kortom, perfect! Altijd gezellig en fijn hierheen te gaan!

Verkoop
Dhr. G. Kasteel (de Hoeve)
13-04-2016
9

De dealer geeft je een gevoel dat je thuis bent.

Service
Jaap Zijlstra (Joure)
13-04-2016
9

Betrouwbaar, no nonsens mentaliteit!
Eerlijk, zonder " verkoop praatjes".

Service
Anton (Marknesse)
07-04-2016
10

Het is een fijne professionele dealer die je altijd een warm welkom heet, een goed zicht heeft op zijn klanten, betrouwbaar en ze denken met je mee.

Service
Jan Bruinenberg (Steenwijk)
06-04-2016
10

uitsekende behandeling goede service geen negatieve punten

Service
Anoniem
06-04-2016
10

ik rij graag een stuk naar een goede dealer waar mensen werken met passie voor hun werk en merk

Service
Mevr, M.M ter Wisscha-Lamain (Drachten)
06-04-2016
10

Ik werd vriendelijk en correct geholpen

Service
Fam. Jenny en John Veldhuis (Steenwijk)
30-03-2016
10

sinds 1983 klant van deze garage, heb er inmiddels een heel goede band mee gekregen. heb er een aantal nieuwe toyota's gekocht en zal zeker ook in de toekomst er heel graag klant blijven.

Service
H.boer (Steenwijk)
16-03-2016
10

Goede service

Service
Erik van Poppel (Noordwolde)
09-03-2016
9

Het is een fijne garage. Vriendelijk, deskundig en hulpvaardig. Je wordt gewoon goed geholpen en ook nog op een prettige manier. De service is gewoon goed. Je hoort altijd dat de dealer het duurste adres is. Ik ben het daar niet mee eens. Je auto wordt gewoon goed onderhouden voor een prima bedrag.

Service
Anoniem
09-03-2016
8

Als ik daar kom word ik altijd goed ontvangen met koffie en de uitleg is ook altijd duidelijk.ook een ruilauto is nooit een probleem.
tot nog toe ben ik tevreden.

Service
Anoniem
03-03-2016
9

de vriendelijkheid

Service
Geert Bultje (Steenwijk)
02-03-2016
10

Tot alle tevredenheid.

Service
Ruud Teunen (Havelte)
24-02-2016
9

Uitstekend bedrijf. Vriendelijk en meedenkend. Komen hun afspraken na. Kortom een degelijk en betrouwbaar bedrijf.

Service
Anoniem
24-02-2016
8

Zeer klantvriendelijk, fijn personeel, passende oplossing (indien nodig) wordt gevonden.

Service
Harm Smid (Wolvega)
19-02-2016
10

Mijn vrouw en ik worden altijd - zowel telefonisch als aan de balie van de receptie - erg vriendelijk te woord gestaan en vervangend vervoer wordt onmiddellijk geregeld. De noodzakelijke onderhoudsbeurten en reparatie(s) worden duidelijk met ons besproken en steeds goed uitgevoerd. Wij voelen ons thuis bij de Garage, waar ook de humor niet wordt vergeten!

Service
Anoniem
17-02-2016
9

De dealer verleent perfecte service en zorgt voor een goede sfeer.

Service
J. Hemelrijk (Steenwijk)
12-02-2016
10

klantvriendelijk

Service
j.c.h.wichhart (steenwijkerwold)
11-02-2016
10

Heb reeds laten weten dat ik zeer tevreden ben.

Verkoop
B. Ridder (Darp)
08-02-2016
10

De dealer voldoet volledig aan mijn wensen en eisen.
Zowel de technische, verkoop en ondersteunende diensten zijn professioneel, flexibel en klantgericht.
Het is een organisatie waar ik me als klant gewaardeerd en thuis voel.
De dealer maakt Toyota rijden tot een mooie ervaring ! !

Service
W huisman (Steenwijk)
03-02-2016
8

Goede garage die nakomt wat ze zeggen en wij ondervinden een goede persoonlijke benadering.

Service
Herman (Steenwijk)
03-02-2016
9

De dealer kent zijn klanten, bij voor en achternaam. Persoonlijkheid is tegenwoordig belangrijk, en dit is hier zeker te vinden!

Service
Dhr. J. Bakker (SCHEERWOLDE)
03-02-2016
10

Uitstekende service, deskundigheid, klantvriendelijkheid

Service
Anoniem
28-01-2016
9

Het is een prima dealer qua vakmanschap, klantvriendelijkheid en service.

Service
Anoniem
28-01-2016
10

We kunnen hier altijd terecht, ook als we met een noodgeval zitten. We worden altijd prettig geholpen, al meer dan 30 jaar.

Service
Anoniem
14-01-2016
10

Toyota van de Linde Steenwijk vind ik een fijne garage, omdat de mensen er vriendelijk, deskundig en behulpzaam zijn en ook belangrijk niet te duur. Er wordt met je meegedacht en er komt altijd een oplossing die voor mij passend is. De service is heel persoonlijk. De mensen bij de receptie/werkplaats weten waar ze het over hebben. Echt een aanrader!

Service
A Groen (Giethoorn)
13-01-2016
10

Je word vriendelijk en correct geholpen

Service
Henk van der Wal (Blokzijl)
08-01-2016
10

Zeer goede service!

Service
Mevr. Vos (Oldemarkt)
08-01-2016
10

goede service en klantvriendelijk

Service
Anoniem
06-01-2016
10

Goede service, klantvriendelijk

Service
Dhr. H. Berkenbosch (Drachten)
04-01-2016
9

Prima service en persoonlijke behandeling

Service
Anton (Marknesse)
30-12-2015
10

Het is een fijne betrouwbare en integere dealer die echt meedenkt.

Service
Gees Mooiweer (Vollenhove)
28-12-2015
9

plezierige en deskundige medewerkers

Service
Jan Smook (Steenwijk)
23-12-2015
10

correcte behandeling en plezierig in de omgang

Service
T Beeksma (Vollenhove)
23-12-2015
8

Zo ik al zeg in een woord het is dik in orde fijne garage..

Service
Dhr. W. Bruinink
09-12-2015
10

Betrouwbaar en ter zake deskundig. Efficiënt en vriendelijk.

Service
K.v.d.Hoek (Meppel)
09-12-2015
10

Zeer klantvriendelijk , betrouwbaar en een doe maar gewoon/dan doe je al gek genoeg mentaliteit, zeer flexibel en klantgericht.

Service
Anoniem
09-12-2015
9

Omdat deze dealer ruimschoots aan mijn verwachtingen van een goed autobedrijf voldoet.

Service
Hr. Freek Prins (Vledder)
02-12-2015
10

1. Zin. Uitstraling. Top bedrijf en zeer bedrijfszeker. Heb alle vertrouwen in hun advies en Kennis.

Service
Anoniem
30-11-2015
9

Goede service en afspraak is afspraak
Kosten zijn redelijk en komen altijd overeen met de vooraf gegeven prijsopgave

Service
Anoniem
30-11-2015
8

dik in orde

Service
Marten (Ossenzijl)
30-11-2015
10

Klantvriendelijk, doen wat ze zeggen en goed.

Service
Ronald Westenberg (Wolvega)
26-11-2015
9

prima garagebedrijf, no nonsense mentaliteit van de medewerkers, eerlijk advies en goede service. Altijd bereid om serieus naar mijn vragen en wensen te luisteren. En wat ik inmiddels als vanzelfsprekend ervaar: Toyota auris is een betrouwbare en prettige auto in het gebruik.

Verkoop
Anoniem
25-11-2015
10

Uitstekende uitleg van de verkoper van de verschillende modellen en uitvoeringen.
Hoge inruilprijs
Goede service

Verkoop
Mevr Ferwerda (Sneek)
23-11-2015
10

wordt hier altijd super geholpen

Service
O.Stadman (Noordwolde)
19-11-2015
10